2777
2789
عنوان

جای کتک شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نري مطمئن باش باز تكرار ميكنه حتي اگه قصد پيگيري نداري كلانتري محل برو شكايت كن اونجا ميفرستن پ ...

تو شكايتت موضوع نفقه هم بنويس سر سه ماه زندان و توقيف اموال مياد واسش

حالا نميخاي هم پيش بري چند مرحله اولشو برو تا حساب كار دستش بياد

ديگران راقضاوت نكنيم.
تاپیک قبل نوشتم کامل جفتمون مقصربودیم

عزیزم این دفعه باید ببخشیش چون هر دو تاتون مقصر بودی و اولین بارش بوده ..... اگ دیدی داره ب دست بزنش ادامه میده اون موقع میتونی پدرشو در بیاری ک بفهمه دختر مردم بردش نیست .... 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
خانمت عصبانی باشه با قابلمه بزنه سیاه و کبودت کنه مشکلی نداری؟؟

منو خانومم خیلی با هم خوبیم 

حرف بد هم به هم نمیزنیم چه برسه به دعوا

در واقع کاری نمیکنیم ک با طرف مقابل سازگاری نداشته باشع😀

A💖A

چرا مردم کارشون شده دخالت کردن یه دختر خاله دارم علنی هرکار کثیفی میکنی اونوقت جلو خالم گفت عکستو ازرو واتساپ بردار خالمم خیلی گیر میده ب عکس منم پاکش کروم اخه به شما چه   جقدر از کسایی ک فضولن بدم میاد

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍