2777
2789
عنوان

سه روزه رفتم تتو خط چشم زدم اما ناراضیم.عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 45 پست
بچه ها چرا عکس میفرستم نمیاد

میدونی باید آپلود کنی یا نه؟ 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا یه روز از مد میفته و من یه تشکری میکنم از همسرم که با چنگ و دندون منو نگه داشته که صورتم نچ ...

مث همسر من😂😂

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
بچه ها چرا عکس میفرستم نمیاد

عزیزم آپلود کن .... سایت دو ماهه خرابه !

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
ن نیازی ب ژل نداره تو این عکس مشخص نیس

چه خوب 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
همه اینا یه روز از مد میفته و من یه تشکری میکنم از همسرم که با چنگ و دندون منو نگه داشته که صورتم نچ ...

ببین کلا هر کاری که باعث مصنوعی شدن چهره بشه جالب نیست کسی که لب باریکی داره میتونه ژل بزنه ولی در حد خیلی کم و نچرال نه که لبش رو بترکونه یا کسی که بینی بزرگی داره در حد رفع ایراد جراحی کنه نه که فانتزی جراحی کنه .به نظرم جراحی یا هر اقدامی برای زیبا شدن باید نچرال و نامشخص باشه نه که هر کی از هفت فرسخی ادمو ببینه بفهمه که چیکارا کرده

ببین کلا هر کاری که باعث مصنوعی شدن چهره بشه جالب نیست کسی که لب باریکی داره میتونه ژل بزنه ولی در ح ...

من خودم مصنوعی دوست ندارم ولی میدونی چیه مثل یه بیماریه.. اولی رو انجام بدی دومی میره رو مخت وو همینطور تا اخر...  

شاید الان قشنگ باشه ولی به مرور زمان که سن میره بالا به جز رسیدگی های پوستی بقیش تو ذوق میزنه.. اینو یه دکتر م بهم گفت

دخترم تمام زندگی من
من آرزومه دماغمو عمل کنم خیلی هزینش زیاده😔

شوهر من اصلا پولش براش مهم نیست تا حالا چند بار پول دادم وقت گرفتم واسه زیبایی که تو عمل انجام شده بزارمش بازم نذاشته قید پولشو زده نذاشته برم

دخترم تمام زندگی من
شوهر من اصلا پولش براش مهم نیست تا حالا چند بار پول دادم وقت گرفتم واسه زیبایی که تو عمل انجام شده ب ...

ای بابا چه بد

باز من شوهرم مشکلی نداره میزاره اگه پولش باشه یکی از اقوام میخواد بره عمل فکر کنم 15تا20میلیون گفته بهش دقیق نمیدونم برای من انقد خیلیه😢