2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج توی سن کم؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 113 پست
مردای سن بالاتر دنبال بچه سال هستن تا به تصور خودشون، خودشون بزرگش کنند!!! اما پسرای جوون تر تو این ...

البته ۲۴ سالشه.اخلاق و عقاید هرکی متفاوت.اغلب اینطوری ان کم پیدا میشه مرد خوب و سر ب راه.خیلیییعیی سخته ولی خب شدنیه.ادم وقتی عاشق میشه هم کر میشه هم کور دریچه ی دلش بجای عقلش باز میشه و تصمیم میگیره. ولی ب نظر من این موضوع هم عاشقانه اس هم عاقلانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم مهربون

🤍🦋

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه خدا های زیادی هست ولی خب شرایط من ب دلایلی خاص... ازون گذشته خیلی هم و دوست داریم و خانواده ها ب ...

خب گلم تو که تصمیمت گرفتی 

آقا پسر چیکارس؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بستگی به خودت و طرف مقابلت داره  ک اون میتونه خوشبختت کنه یا تو میتونی ی زندگی رو مدیریت کنی یا ن 

بهتره چندسال رفیق باشین اخلاقای همو بشناسین 

من خودم ۱۸ سالمه ۸ ماهه عروسی کردم 

۱۳ سالگی هم با شوهرم دوست بودم

کلا ۵ سال باهاش دوس بودم 

۱۷ سالگیم عقد کردم 

زندگیمم خداروشکر عالیه و اونجوری ک میخوام 

بازم میگم بستگی به خودت و طرف مقابلت داره حتما قبل عقد باهم مشاوره برین و اخلاقای همو بشناسین...........

توی کارخونه ی کاشی سرامیک مرجان حسابدار 

خودت چند سالته اسی 

اختلاف سنی دارید ؟؟؟

مطمعن شو‌عشقت هوس نیست 

هوس زود می‌خوابه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

عاشق شدی؟ آخه انگار دست خودت نیست بهتره یه سر به تاپیکا بزنی که خیلیا ها نه استقلال مالی دارن نه اجتماعی فقط دارن یه زندگی رو تحمل میکنن که یکی خرجشونو بده اگر بهشون خیانت بشه یا هر چیز دیگه ایی باید ساکت بمونن و بسوزن چطور خانوادت اجازه میدن؟ تصورشم وحشتناکه اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااا این کارو نکن

البته ۲۴ سالشه.اخلاق و عقاید هرکی متفاوت.اغلب اینطوری ان کم پیدا میشه مرد خوب و سر ب راه.خیلیییعیی س ...

وقثی آدم درست تصمیم نگیره میخواد آسمون را به زمین ببافه که  ثابت کنه درست تصمیم گرفته. اما اونایی که از خارج نگاه میکنند هزار دلیل میتونن بیارن که اشتباه کرده. آخرم کار خودشو میکنه بعدم میفهمه اشتباه کرده آخرم میگه به اطرافیانش که من خام بودم من بچه بودم شما نمیزاشتید. شما زندانیم میکردید شما میزدید تو گوشم اصلا منو میکشتید این کارو نمیکردم!!!

والا ما ک شوهرمون کنارمونه هنوز ادم درس نمیشناسه شما چطور کامل هنو میشناسید

کامل نیست 

ازدواج مثله هندوانه سر بسته اس تا چند سال زیر یک سقف نباشیم هم دیگه رو نمی شناسیم. ولی خب تو این دوره زمونه ک همه گرم و و دنبال سواستفاده بهتر میشه خوب و از بد تشخیص داد.اگه فقط واسه منفعت خودش میخواست حیلیا توی شهر خودشون بودن و..... آدما معلوم نیست جنسشون چیه.والا تو هر باغچه ایی هم بیل بزنی یک دونه کرم پیدا میشه 

بستگی به خودت و طرف مقابلت داره  ک اون میتونه خوشبختت کنه یا تو میتونی ی زندگی رو مدیریت کنی یا ...

تقریبا سن من ازدواج کردی....من شناختم کامل ولی خب بازم مثله هندوانه ی سر بسته اس...