2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج توی سن کم؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 113 پست
قربونت افرین دختر فهمیده ای هستی اصا معلومه

قربونت برم کلی لطف داری جانا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پشیمون میشی حتی اگه به مشکل نخوری که بعید میدونم یکسر به خودت میگی نونم نبود ابم نبود زیر بار مسولیت رفتن ازدواجم چی بود. اونم شهر دوووور وای خیلی داری احساسب تصمیم میگیری

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
قربونت برم کلی لطف داری جانا

کاش منم اونموقعها عقل تو رو داشتم ژیناجون من همسن تو بودم امیرعلی بدنیا اومد

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
مهم اینه که آدم در عمل درست تصمیم بگیره والا مردم که در مقام حرف زیاد مطلب میگن    

بله درست. خیلیابا خوندن ۱۶ سالگی فکر میکنن عشق جوونی و دیوانگی.... ازین حرف هاست‌ 

کاش منم اونموقعها عقل تو رو داشتم ژیناجون من همسن تو بودم امیرعلی بدنیا اومد

شرایط زندگی دیگ 

خدا برات حفظش کنع دختر 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مخالفم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بله درست. خیلیابا خوندن ۱۶ سالگی فکر میکنن عشق جوونی و دیوانگی.... ازین حرف هاست‌ 

خوب خامی که مسلمه هست. همین انتخابی که شما کردید مشخصه هیچ شناختی در مورد ازدواج ندارید. شما 10 سال هم با کسی روزی 5 ساعت چت کنید از راه دور هنوز نمیتونید بگید چطور آدمی هست چه برسه به اینکه برای ازدواج انتخابش کنید.

اوهومم ازین نظرم درست. ولی درک  شعور ب سن و سال نیست.

جمله کلیشه ای! پس به چیه؟

شاید یه آدم ۴۰ ساله سیاست رفتاری مناسب و درک درستی از زندگی متاهلی نداشته باشه ولی یه بچه ۱۶ ساله خیلی خودشو بکشه در حد سن و سال خودش میفهمه نه بیشتر. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من 14سالگی ازدواج کردم 🤕الان 24سالمه ی پسر 5ساله هم دارم 

حس میکنم خیلی خستم 

از نظر من خیلی زوده 

واسه ازدواج همیشه وقت هست.... 

میدونی کجا میشکنی💔؟؟؟ اونجایی که"آدما"باهات کاری میکنن، که از"سادگیت"خجالت بکشی.