2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج توی سن کم؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 113 پست
اره خودمم همین نظر و دارم ولی شرایط من خاص.زندگیمم اون طور ک باید!پیش نرفت.فقط میخوام بدونم آخرش چی ...

تا ۱۰ ۱۲ سالگی که هنوز کودک محسوب میشین و تو کوچه بازی میکنید و گیج خاله بازی و دوچرخه سواری هستین

تو هنوز ۴ ۳ سال از نوجوونیت نگذشته چجوری این حرف رو میرنی؟ ۴۰ سالت که نیست ۱۶ سالته‌. 

الان ازدواج کنی دو سال دیگه طلاق بگیری باید برگردی خونه بابات. نه درسی نه هنری نه شغلی یه آدم آویزون که جیب باباش و بقیه نباشه از گشنگی و بی جا و مکانی دور از جون میمیره😐 ببخشید دیگه صریح گفتم که به نیمه خالی لیوان هم نگاه کنی. شب خوش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

تو این دوره زمونه پدر مادرا هم بچه هاشونو نمیشناسن چیکاره هست. اینو مطمین باشید شما هیچی از این آقا نمیدونید تصور میکنید که میدونید. آدم عاقل اونه از تجربیات دیگران استفاده کنه اما اکثرا دوست دارن تجربیات تلخ را خودشون تجربه کنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا سن من ازدواج کردی....من شناختم کامل ولی خب بازم مثله هندوانه ی سر بسته اس...

عاره 

ببین هول نشو 

اول عقد کن بعد تو عقد خیلی باهم جور بشین خیلی پیشش باش خونشون برو خونتون بیاد 

یا حالا رابطه اگه به میل خودته ...... و اینا داشته باشین تا ببین چجوریه 

مثلا بعضی موقع ها رومخش برو ببین رفتارش چجوریع ....

منم ۱۶ سالگی ازدواج کردم الان ۲۱ سالمه دو تا دختر دارم....من خوشبختم ولی آروزوهام از دست رفت ولی باز ...

آرزو ها فقط یک آرزو.واسه خیلیادست نیافتنی.چشم بهم بزنیم تموم میشه و موقعیت های خوب تموم...

پشیمونی؟ میدونم همیشه وقت هست😭😭😭

دلم میخاست بیشتر مجرد بمونم

ن اینکه از 14سالگی مسئولیت یه زندگی رو برعهده بگیرم 

از من میشنوی از الان خودتو درگیر نکن 

میدونی کجا میشکنی💔؟؟؟ اونجایی که"آدما"باهات کاری میکنن، که از"سادگیت"خجالت بکشی.

ببین عزیزم من خودم ۱۴ ازدواج کردم 

فکر میکردم کار درستیه 

اما داغون شدم

شوهرم ۵ سال اول خوب بود 

اما بعد از ۱۰ سال فهمیدم چه غلطی کردم 

وقتی سال ها بگذره میفهمه در قبال ازدواج  در سن پایین خیلی چیزها رو از دست دادی

هیچ وقت نمیزارم دخترم تو سن پایین ازدواج کنه 

چون تهش تباهیه حتی اگه شوهرش مرد خوبی باشه 

دلم میخاست بیشتر مجرد بمونم ن اینکه از 14سالگی مسئولیت یه زندگی رو برعهده بگیرم  از من میشنوی ...

اوهومم

میفهمم چی میگی❤ولی خب همینکه شوهرت مرد خوبیه خودش یک آرزو برای خیلی هاست😚