2777
2789
عنوان

معاینه لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 40 پست
دکتر ندارم که، به من‌گفتن برای اینکه میخوای طبیعی زایمان کنی واسه بخیه هات و زایمان ب مشکل نخوری مام ...

آهان خب پس به نظرم بیشتر به خاطر کار خودش گفته. چون اگر سزارین بشی نیازی به مامای همراه نداری، برو پیش یه متخصص زنان حتماً. اگر گفت طبیعی که ماما همراه رو بگیر اگر گفت سزارین که نامه ات رو بگیر و برو بیمارستان. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
ببین یه سونو لگن برو،اونجا اگه سر بچه بزرگتر از لگن باشه پیش یه متخصص برو و نامه بگیر برا سزارین.

گف چون بچت خیلی درشت نیس ریزه‌نگرانی ندارم خیلی 

😪بازم فرقی ب حالم نداره ؟؟ چون بچه ریزه

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان خب پس به نظرم بیشتر به خاطر کار خودش گفته. چون اگر سزارین بشی نیازی به مامای همراه نداری، برو پ ...

پس برم فردا 😪

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
نه هرچقدم ریز باشه اگه لگنت تنگه واقعا سخت میشه برات.

حالا گفته هفته دیگ باز برا معاینه بیا 

فردا پس فردا برم‌متخصص ببینم‌چی‌میگ‌ 

اگ‌حرف اونو زد ک برم هم پیش خودش دیگ

یه ویزیت و معاینه است دیگه، ضرری نداره. حتماً برو

اوهوم‌مرسی بابت‌راهنمایی عزیزم

حالا گفته هفته دیگ باز برا معاینه بیا  فردا پس فردا برم‌متخصص ببینم‌چی‌میگ‌  اگ‌حرف اونو ...

فردا برو،چون دهانه رحمتم بازه دیگه بیخودی صبر نکن،فردا برو متخصص زنان معاینه کنه و بهت بگه چیکار کنی

فردا برو،چون دهانه رحمتم بازه دیگه بیخودی صبر نکن،فردا برو متخصص زنان معاینه کنه و بهت بگه چیکار کنی

اوهوم باشه خیلی ممنونم‌گلم