2777
2789
عنوان

معاینه لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 40 پست
ب من گف برو حالاوارد پروسه زایمان بشی بعدببینیم چی میشه 

به نظر من که برو یکی دو تا دکتر دیگه معاینه کنن و نامه سزارین بگیر. درست نیست که هم درد طبیعی بکشی هم سزارین. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خصوصی ک راحت سزارین میکنن دکترت فازش نامعلوم بوده

ماما همراهه گرفتم خیرسرم

ینی اگ برم بیمارستان‌خودشون معاینه میکنن بعد میبینن نوع لگن اینجوریه سزارین‌میکنن؟؟

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماما همراهه گرفتم خیرسرم ینی اگ برم بیمارستان‌خودشون معاینه میکنن بعد میبینن نوع لگن اینجوریه سزاری ...

ماما اینو گفته یا دکترت؟

به نظر من که برو یکی دو تا دکتر دیگه معاینه کنن و نامه سزارین بگیر. درست نیست که هم درد طبیعی بکشی ه ...

الان زایمانم با این‌نوع لگن‌چجوریه؟؟؟خیلی دردناکه یا دهانه رحم باز نمیشه؟؟؟

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
بهش گفتم سزارین‌میشم ‌گف نه مگ سزارین به این‌راحتیاست اخه  گف حالا برو وارد پروسه زایمان بشی ت ...

ميگفتي مگه من موش ازمايشگاهيم

ك وارد پروسه زايمان بشم درد بكشم دهنم سرويس بشه اخرش بگن نشد برو سزارين

يا زايمان طبيعي سخت كنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان زایمانم با این‌نوع لگن‌چجوریه؟؟؟خیلی دردناکه یا دهانه رحم باز نمیشه؟؟؟

من تجربه طبیعی ندارم ولی فکر کنم ربطی به باز شدن دهانه رحم نداشته باشه احتمالاً روند خروج نوزاد سخت خواهد بود یا ممکنه انجام نشه. 

ماما اینو گفته یا دکترت؟

دکتر ندارم که، به من‌گفتن برای اینکه میخوای طبیعی زایمان کنی واسه بخیه هات و زایمان ب مشکل نخوری ماماهمراه بگیر‌خیلی خوبه

منم رفتم پیش ماما

نمیدونم دیگ 

دکتر ندارم که، به من‌گفتن برای اینکه میخوای طبیعی زایمان کنی واسه بخیه هات و زایمان ب مشکل نخوری مام ...

ببین یه سونو لگن برو،اونجا اگه سر بچه بزرگتر از لگن باشه پیش یه متخصص برو و نامه بگیر برا سزارین.

من تجربه طبیعی ندارم ولی فکر کنم ربطی به باز شدن دهانه رحم نداشته باشه احتمالاً روند خروج نوزاد سخت ...

گف لگن از پشت خوبه اما از جلو تنگه حتما همینه ک میگی دیگ‌وگرنه چرا باید اونجوری حرف میزد 😥😥😥😥

گف لگن از پشت خوبه اما از جلو تنگه حتما همینه ک میگی دیگ‌وگرنه چرا باید اونجوری حرف میزد 😥😥😥😥

لگن به رحم ربط نداره،دهانه رحمت کامل باز میشه ولی بچه نمیتونه راحت بیرون بیاد خیلی عذاب میکشی اینجوری