2777
2789
عنوان

معاینه لگن

229 بازدید | 40 پست

سلام‌خانما هفته ۳۷و ۵روزم امروز رفتم‌برای معاینه لگن گفت لگنت استخونیه و تنگه یه همچین چیزای میگف خیلی ترسیدم 

دهانه رحمم یک سانت باز بود؟؟

کسی اینطوری بوده؟موقع زایمان سخته برام یا دهانه رحمم دیر باز میشه؟؟منظورش چی بوده 

ازظهر از زایمان طبیعی خیلی ترسیده شدم

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بتونی طبیعی خودش باید سزارین رو پیشنهاد میداد

گفتم ینی امکان سزارین هس گف نه 😪😟

چجوریه خیلی سخته با این‌نوع لگن؟؟؟؟

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
خب وقتی لگنت تنگه چرا نامه سزارین نمیده؟

بهش گفتم سزارین‌میشم ‌گف نه مگ سزارین به این‌راحتیاست اخه 

گف حالا برو وارد پروسه زایمان بشی تاببینیم چی میشه

نمیدونم‌من سزارینی بودم ولی خب وقت گفته لگنت تنگه یعنی چی

نمیدونم اصلا سردرنمیارم بچه اولمم هس 

ولی هم معاینه کرد گف اوه دخترم لگنت خیلی تنگه 

نمیدونم اصلا سردرنمیارم بچه اولمم هس  ولی هم معاینه کرد گف اوه دخترم لگنت خیلی تنگه

خاک تو سرش خب چطوری پس نامه سزارین نداده برو ی دکتر دیگه بهت نامه بده گیر نیوفتی روز زایمان

بهش گفتم سزارین‌میشم ‌گف نه مگ سزارین به این‌راحتیاست اخه  گف حالا برو وارد پروسه زایمان بشی ت ...

یعنی بری درد بکشی اگر نشد ببرنت سزارین؟؟ چه کاریه واقعاً؟!!

من سزارین شدم، سرِ عملم دکترم گفت لگنت هم تنگه به دردِ طبیعی نمی خورد در نهایت باز هم سزارین میشدی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خاک تو سرش خب چطوری پس نامه سزارین نداده برو ی دکتر دیگه بهت نامه بده گیر نیوفتی روز زایمان

دهانه رحمم باز‌نمیشه اینجوری؟؟

یعنی بری درد بکشی اگر نشد ببرنت سزارین؟؟ چه کاریه واقعاً؟!! من سزارین شدم، سرِ عملم دکترم گفت لگنت ...

ب من گف برو حالاوارد پروسه زایمان بشی بعدببینیم چی میشه