2777
2789

دوسال پیش یه ازمون ازمایشی واسه کنکور خراب کردم گفت ای کاش لحظه ی به دنیا اومدنت تیکه تیکه میشدم به دنیا نمی یومدی دو روز دیگه تولدمه من هر موقع یاد این حرفش میوفتم اشکم سرازیر میشه به همکلاسیام حسودیم میشه که چقدر خانوائه شون دوستشون دارن تولد میگیرن براشون اینم بگم من همون سال دانشگاه علوم پزشکی مشهد قبول شدم دولتی نه ازاد گفتار درمانی می خوام بگم چه الان چه موقع کنکور فشاری بهشون نیوردم نه کلاسی نه مشاوره ای..........خیلی افسرده ام همش خودمو با همکلاسیام مقایسه میکنم چقدر خانوادشون دوستشون دارن ولی من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهههیی اجی خوشگلم اشکال  نداره فراموش  کن فدات 😘😗

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

تنها نفرینش اینه

ایشالا یکی مثل خودت گیرت بیاد

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

تو بگذر...

سخته...میدونم..ولی تو ببخش

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بعضی مادرا سر درس الکی حرصوجوشی میشن و فشار الکی میارن متوجه ضرراتش نیستن 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه