2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه مردها راجع به مسائل خصوصی زنشون با هم حرف بزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم منم میگه همکارها میان جلوی آدم ی چیزهایی میگن آدم خجالت میکشه چند وقت پیش میگفت سرکار موقع صبحانه همکارمون میکفت من و‌خانومم‌همیشه قبل رابطه میریم دوش میگیریم 🤭

خیلی چندشه واقعا چون نظرم اینه وقتی زنی در مورد رابطه ش با شوهر و مردی درمورد مسایل خصوصی با زنش به دوستاش میگه یعنی اجازه میدن که در موردشون رویاپردازی کنن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

همکار همسر منم زنگ زده بهش گفته امروز سونو بودیم بچه ام دختره

طبیعیه بچه ها؟ 

من به همسرم گفتم تو هم همینجور بهشون گفتی؟ 

گفت من زنگ نزدم بگم خودشون پرسیدن نی نی تون چی بود گفتم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چرا انقد اعصابم خورد شد😡😡😡خیلی خیلی حس بدی پیدا کردم.نکنه شوهرای ما هم بگن و ما ندونیم؟؟؟بیچاره زناشون

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

چقد بی غیرت تشریف دارن واقعا خجالتم خوب چیزیه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤