2777
2789

بچه ها من هفت ساله ازدواج کردم و‌فقط سال اول زندگیمون شهر خودمون بودیم ویعد اومدیم یه شهر دیگه واسه پیشرفت کاری البته بهونه ای شد واسه فاصله گرفتن و ارامش بدست اوردن و البته وضعیت مالی هم تقریبا اوکی شد....اینجا خودممو شوهرم و چندتا دوست خانوادگی قبل کرونا بچمو میذاشتم مغازه شوهرم و کلاس میرفتم ولی درسته اینجا کرونا کمه ولی بازم میترسم دخترمو بزارم مغازه پیش شوهرم و دیگه نرفتم البته اموزش اون خانومم زیاد مفید نبود،،،،خلاصه اینجا بدون ماشین شخصی نمیشه جایی رفت به اونصورت چون شهرکی گه خونه ها هستن از بازارو جاهای تفریحی یک ربع فاصلشه دیگه با شوهرم هفته ای یکی دوبار میریم تو ماشین یه دوری میزنیم یا پیاده میشیم یکم میچرخیمو میایم خونمم ویلاییه یعنی حیاط دارم میتونم برم تو حیاط ولی خیلی بی انگیزه شده خیلیییییی عصبی شدم همش سر بچم داد میزنم به شوهرم غر میزنم مثلا الان بهش گفتم مارو هم ببر گفت کار دارم نمیتونم و من عصبی شدم بهش حرف زدم ولی اون بازم از دلم با شوخی و مسخره بازی در اورد در سورتیکه اگه امکانش باشه میبرتمون تو‌هفته یکی دوبار بیرون میدونم تقصیر اون نیس من خیلی بی طاقت شدم واسم فلش پر فیلم میکنه پلی استیشن گرفته و.....ولی بازم بی اراده شدم چیکار کنم؟از دست خودم خسته شدم

دخترم دنیای من♥️

خب عزیزم مگه فکر میکنی بقیه چیکار میکنن؟ اونم توی این کرونا؟ منم علاقه به کتاب خوندن دارم و اینجوری حس و حالمو تازه میکنم.‌یا پارچه های ارزون میخرم واسه خودم لباس میدوزم تا روحیه بگیرم. اتفاقا تو فکر خریدن پلی استیشن هم هستیم. پس ببین, تو هم امکانات رو داری ولی خودت تلاش نمیکنی حالت خوب باشه. واسه همه اوضاع همینه سخت نگیر

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتنگ همستم‌ولی نه زیاد که عذیت کننده باشه

گفتم شاید دلتنگی اذیتت میکنه و بی انگیزگی ایت شاید بخاطر دوری از شهر و خوانوادت باشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
درسته حرفتون همین انگیزه لعنتیم‌از بین رفته

کرونا جوی ایجاد کرده که اکثر خانمها دلگیر و افسرده شدن. باید تلاش کنیم این حس و حال توی وجودمون کهنه نشه وگرنه افسردگی میگیریم. یه هنر جدید رو یاد بگیر یا درگیر یه سریال جذاب بشو حتی سریالای زرد ترکی

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀