2777
2789

سلام

تقریبا ۴۱ روز از سقطم میگذره و دکتر بهم قرص مدروکسی پروژسترون داده تا پریود شم و منظم بشه.متاسفانه چون ناخواسته باردارشدم و بارداری پوچ بود و کلی تو همون چندهفته حالت تهوع شدید و بیحالی داشتم و سقط بدی هم داشتم ۱۲ساعت درد کشیدم کلا نسبت به شوهرم سرد شدم اصلا تا میگه رابطه دلم میخواد فرار کنم...هرچی هم براش توضیح دادم سقط از زایمان بدتره باید هوامو داشته باشه و دکتر گفته بعد از سقط خیلی بدن آماده بارداری دوباره س اصلا انگار ن انگار

خب با رابطه ی دهانی ارضاش کن

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین

نمیدونم شایدم من چون میلم کم شده انقدر به تقاضاش حساس شدم...در کل چون این اواخر زیاد سر هر مسئله ای درگیری داشتیم و اصلا درک نمیکنه بیشتر باعثش هست...حالا لطفا اگه راهی هست بگید چی کار کنم چی بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شایدم من چون میلم کم شده انقدر به تقاضاش حساس شدم...در کل چون این اواخر زیاد سر هر مسئله ای ...

فقط باهاش صحبت کن 

حتی اگه اون لحظه وانمود کنه گوش نمیده بعدا ب حرفات فکر میکنه 

من اولین پریودم  بعد سقط  ۱۵روز عقب افتاده  مثل شما از همسر و رابطه بدم میومد  ...

آره بخدا از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم همش میترسم دوباره بشه ... از لحاظ میل هم انگار صفر شدم ... اینم همش میخواد کا ن دوم هم که اصلا تو کتش نمیره منم قرص نمیتونم فقط بمن استرس میده...البته جور دیگه ا ر ضا میشه اما خب رابطه اصلی رو میخواد

آره بخدا از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم همش میترسم دوباره بشه ... از لحاظ میل هم انگار صفر شدم ... اینم ...

بچه نمیخاستی ؟

همین بهم ریختگی روحیتو هی بش بگو. ازش زمان بخواه بش بگو انتظار داری تو این شرایط سخت درکت کنه