2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه.فقط قلبشون سمت راست بود؟

قلبشون رو مطمینیم چون درد معده داشتن گفتن شاید از قلبه که اونجا متوجه شدن قلب سمت راسته شاید اعضای دیگه هم جا به جا بوده ولی متوجه نشدن

سلام ، دختر من تازه متولد شده و قلبش راسته؛ دخترتون خداروشکر حالش خوبه الان مشکلی نداره؟

سلام،نه خداروشکر مشکلی نداره، اما تحت نظر دکتر هست و گاهی بخور میزارم براش،انشاءالله که دختر شما هم مشکلی براش پیش نمیاد

سلام اجی روز بخیر نی نی تون خوبه ان شاءالله؟ عزیزم من تو هفته ۲۴ فهمیدم بچه م قلب و معده اش سمت ر ...

منم هفته ی ۱۹ فهمیدم،راستش خیلی حالم بد بود،بعد چند روز یجای دیگه برای اکو رفتم اونجا گفتن اشتباه شده و من خیالم راحت شد، تا اینکه دخترم بدنیا اومد و بعد چند ساعت بخاطر عفونت ریه بستری شدعکس که گرفتن فهمیدیم که سونویی که هفته ۱۹ دادیم درسته،خدا میدونه چی بهم گزشت، اما همه ی اون روزا گذشت،الان دخترم ۳ سالشه،حالشم خوبه، خداروشکر هربار هم پیش دکتر می‌بریم ریه هاش مشکلی نداشته