الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قهر تو زندگی ما ممنوعه فقط یه کم باهم سرسنگین میشیم حرف میزنیم غذا میخوریم باهم ... این سر سنگینی هم تا یک ساعته اروم شدیم بعد درباره مشکلمون باهم حرف میزنیم
گاهی ما را بازنده میدانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!
در بعضی موارد ک خواب باشه ماشین و بر میدارم میرم بیرون بچه رو هم میزارم ور دلش یا کارتشو میبرم هله هوله میخرم مرد جماعت وقتی بفهمه چجوری میتونه اشکتو در بیاره دیگه دو هیچ بازیو باختی باید عین هو خودشون بی خیال بود تا بدونه اونه ک باخته ن شما با آبغوره گرفتن فقط ضعفمونو عنوان میکنیم
نصیحتانه
شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
هیچی قهر میکنیم و هر که میره تو یه اتاق خواب البته من با بچم هستم صبح پرو پرو زنگ میزنه سلام و علیک و اینکه ظهر میخوام بیام خونه چیزی لازم ندارید منم سر سنگین باهاش حرف میزنم