2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر تو زندگی ما ممنوعه فقط یه کم باهم سرسنگین میشیم حرف میزنیم غذا میخوریم باهم ... این سر سنگینی هم تا یک ساعته اروم شدیم  بعد درباره مشکلمون باهم حرف میزنیم 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ایولااااااا😂😂😂😂😂

در بعضی موارد ک خواب باشه ماشین و بر میدارم میرم بیرون بچه رو هم میزارم ور دلش یا کارتشو میبرم هله هوله میخرم مرد جماعت وقتی بفهمه چجوری میتونه اشکتو در بیاره دیگه دو هیچ بازیو باختی باید عین هو خودشون بی خیال بود تا بدونه اونه ک باخته ن شما با آبغوره گرفتن فقط ضعفمونو عنوان میکنیم

نصیحتانه

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
😂😂منکه اگه برم اتاق جاموجداکنم شوهرم ازجن وایناصحبت میکنه منم که ترسوووومیرم پیشش میگم قهرمافکرنکن ...

نه برا من خر تر از این حرفاس اونم غذا سفارش میده تنهایی میخوره تنهایی میخوابه خاک تو سرم خودم عادتش دادم

هیچی قهر میکنیم و هر که میره تو یه اتاق خواب البته من با بچم هستم  صبح پرو پرو زنگ میزنه سلام و علیک و اینکه ظهر میخوام بیام خونه چیزی لازم ندارید منم سر سنگین باهاش حرف میزنم