هیچی دعوا ک میکنیم من کلی غر اینا ک زدم بعد اون شروع میکنه دیگه من ساکت میشم هیچی نمیگم تموم شد حرفش میرم تو اتاق میگیرم میخابم میاد منت کشی
از سکوت کردنم خیلی از متنفره یعنی بدترین دعوا رو هم ک داشته باشیم من بعد از غر زدنام. اون ک حرف میزنه سکوت میکنم و بهم میریزه کلا
یه دختر شاد اما سر ب هوا اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم ن دنبال بحثم ن دعوا ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمیفهمم چی ب چیه پ همینجور پیش میرم خدا منه 😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبلا تا چن روز تو خودم بودم اما جدیدا برا خودم سواله
فقط یکس دوساعت حرص میخورم تو دلم فحش میدم
بعدش انگار اصلا برام مهم نیست نمیدونم چرا
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
دو دقیقه داد میزنه منم جواب میدم یا نگاش میکنم از رو بره 😁 میرم تو اتاق بعد پنج دقیقه تا پانزده دقیقه شروع میکنه اشتی کردن، یک شب اشتی نکردم رفت لگن کوچیک و پارچ اب و حوله اورد گفت بشور صورتتو گریه کردی شام هم اورد رو تخت خوردم و بعدشم چای اورد
زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
اگه وقت ناهار و شام باشه میرم خودم میخورم باقیشم میریزم سطل ک گشنه بمونه😁در بقیه موارد از خودم پذیرایی میکنم ب اون محل نمیدم قبلا گریه میکردم دیدم براش مهم نیست منم زدم ب بی خیالی انگار وجود نداره ب کارام میرسم
شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
والا ما امشب دعوا کردیم منم یه لحظه انقد عصبی شدم که رفتم قرص بخورم که خودمو بکشم(بیشتر میخواستم شوهرمو بترسونم) دیگه شوهرم مجبورم کرد قرصا رو تف کنم بعدش کلی بغلم کرد و دعوام کرد بعد ر*ا*ب*ط*ه داشتیم الانم اون خوابه
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪