2777
2789
عنوان

از کجا میتونم قرص برنج بگیرم ؟

10680 بازدید | 164 پست

لطفا اگر میدونید بگید سوال نپرسید نصیت هم نکنید 

ضمنا خودم میدونم مرگ با قرص برنج خیلی درناکه وسطشم پشیمون بشم نمیتونم برگردم همه چیو میدونم فقط جایی ک بفروشه نمیدونم کجاست 

اگر عطاری خاصی یا جایی میشناسی. بگید 

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😦

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

جایی نمیفروشن حالا اینهمه راه چرا قرص برنج؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ممنوعه بابا

سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست  😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم  تروخدا برای موفقیت در تحصیل م  یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد  😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین  خوب ارزو دارم 😞  منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚