2777
2789
عنوان

تب پسرم

255 بازدید | 59 پست

خانما چرا تبش پایین نمیاد ۹ماهشه از دیروز تب ۳۸ونیم داشت صبح بردمش دکتر امروز عصر رفت رو ۳۹ داروهاشو دادم بعد کلی نق و نوق خابوندمش بعد ک اومدم شیرش بدم دیدم تبش رو ۴۰سرشب حمومشم کرده بودم تا تبش بیاد پایین الانم تو یه ساعت با ۵سی سی استامینیفون و شیاف و پاشویه اومده رو ۳۷رو ۵خودمم دارم از بیخابی غش میکنم جون ندارم چیکارش کنم دیگه؟بدبختیم اینجاست دکتر گلو و گوششم چک کرد هیچ عفونتی نداشت دندون بالاییش نیش زده گفت از اونه 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دندون اینقدر تب بالا نمیره که

دکتر گفت از دندونه 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
بروفن با معده پر

نمیخوره اخه 

عزیزم چیز جدیدی ندادی بخوره شاید حساسیت داشته

نه چیز جدیدی نبوده همون خوراک روزانه اش فقط ب شیر حساسیت داشت ک حتی سر اونم تب نکرد فقط اسهال و استفراغ صورتشم دونه ریخت

پاشویه کن البته با آب ولرم.بچه منم چندبار اینطور شده بردم دکتر معاینه کرد گفت احتمالا ویروسیه

پاشویه میکنم ولی انگار فایده نداره

عزیزم دختر منم تب بالا داشت که با دو تا شیاف همزمان تقرییییبا کنترل میشد.تا چهار روز تب بالا داشت بعد بدنش ریخت بیرون و دکتر گفت رزوئلا گرفته.

به جای دستمال مرطوب زیر بغل کشاله ران پیشونی و شکم برش خیار  زمینی نازک بزن یخ نباشه بچه لرز بگیرش.آب گل بنفشه((ختمی)) بده بهش در حد چند قاشق چون کوچیکه بچت.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

دکتره بی سواد بوده والا دندون تب نداره کلا 

بچه من ۳ ماه پیش اینجوری شد دکتر گفت تب روزئولاس هیچ علائمی هم نداشت فقط تب و یکم پف چشم بعد ۴ روز تبش اومد پایین و تنش ریخت بیرون و تمام 

پاشویه فاییده ای نداره فقط تن شویهه کن ۴۰ دقیقه زیر ای داغ رو بخ ولرم‌

بروفن هر ۶ ساعت و استامینوفن هر ۶ساعت بده و (( سه ساعت به سه ساعت )) 

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
دکتره بی سواد بوده والا دندون تب نداره کلا  بچه من ۳ ماه پیش اینجوری شد دکتر گفت تب روزئولاس ه ...

اها تبشم خیلی مقاومه و سخت میاد پایین

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟