2777
2789
باشه تو راست میگی. 😂😂منم مثل خودت پشت کوهی هستم خیلیم جای خوبیه

یکم به همشهریای خودت احترام بزار . من زیاد اومدم اصفهان وتاحالا ازکسی بی احترامی ندیدم . به هرکی گفتیم سلام گف بیایین بریم خونمون 

منم 
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

اتفاقا اصلا اینطوری نیست،من بچه تهرانم از سال ۹۵ هم اینجام تاحالا نشده یک نفر درباره پوششم نظر بده ،تا حالا نشده کسی کاری به کارم داشته باشه،نمیدونم شما چرا برداشتتون اینجوری بوده؟

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من اینجا ندیدم کسیو که خیلی مذهبی باشه 🙄  حالا اگه هم باشه چ ربطی داره ب بد بودن

من نگفتم مذهبیا بدن 

اونا یه جور خاصین هرکسی باهاشون خو نمیگیره

بهتره ادم از عقل باهاشون در رفت و امد باشه تا شوکه نشه

روحیه دوری از خونواده رو دارم فقط میترسم تفاوت فرهنگی داشته باشیگ

عزیزم شما ترکی؟؟

خوانساریا هم بعضیاشون ترکن بعدشم زیادتفاوت فرهنگی بین تبریزو اصفهان نیس تقریبا در ی حدیم😊

باشه تو راست میگی. 😂😂منم مثل خودت پشت کوهی هستم خیلیم جای خوبیه

حالااگه قول بدی جلوزبونت رابگیری ومخلص اصفهانیابشی ممکنه رحمت کنیم 

زبونمون راکه بلدشدی یکم روادبت کارکن

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
بخاطر ادبو شعورت ممنونم. درضمن اصفهان خانمای مسنشونم مانتویی هستن.بادوچرخه هم اینور اونور میرن و... ...

والا

من نمیدونم مذهبی رو از مجلش دراورد

من خانم چادری و مذهبی خیلی کم میبینم

اصلا حالا مگه مذهبی هم باشن بده😑😐

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
عزیزم شما ترکی؟؟ خوانساریا هم بعضیاشون ترکن بعدشم زیادتفاوت فرهنگی بین تبریزو اصفهان نیس تقریبا در ...

اره ترکم خودشم ترک قشقاییه یعتی میگی زیاد تفاوت فرهنگی نیس

اتفاقا اصلا اینطوری نیست،من بچه تهرانم از سال ۹۵ هم اینجام تاحالا نشده یک نفر درباره پوششم نظر بده ، ...

ایشون خواست ی حرفی زده باشه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند