2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خانوما من اصفهانیم و تا الانجای دیگه برای  ندگی نرفتم شهرای دیگه درحد مسافرت ولی به تمی ...

یعنی اصفهان تا کله تو سطل اشغال مردمو نمیبینی و کلا تو خیابونا کثیفی نمیبینی عزیزم

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

شهر تمیز وفوق العاده قشنگ و با امکانات خوب 

اما هوای گرم و خشک و فوق آلوده در زمستان که ادم سالم هم نفس کم میاره

اصفهان به دو قسمت اونطرف آب و اینطرف آب تقسیم میشه 😂

اونطرف آب یکم اخلاق مردم فرق داره ولی کلا غریب پسند نیستن و به سختی با غریبه ها ارتباط میگیرن 

همه جا خوب و بد داره اما اصفهانیای اصیل اخلاقای خاص خودشون و دارن 

من میگم سختت میشه خیلی راحت نمیتونی کنار بیای با مردمش

ببخشید خانوما من اصفهانیم و تا الانجای دیگه برای  ندگی نرفتم شهرای دیگه درحد مسافرت ولی به تمی ...

خیابونا ، در دیوارا، خیلی شهرارو رفتم ، انصفا به تمیزی شهر اصفهان تابحال ندیدم

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
اخه من وابسته خونواده نیسم از این نظر راحتم 

درسته وابسته نیستی یه روزی کم میاری همه تو زندگی یه روزایی رو داریم خسته ایم دوست داریم یکیرباشه حامی مون باشه مثلا بچه هاتو بدون استرس بزاری پیش مامانت و بری برا خودت یا یکی باشه وقتی تو اوج گرفناری و ناراحتی و خستگی هستی بذی پیشش اروم بشی و خیلی چیزایی دیگه مثلا تو شرایط سخت منارشون باشی و یا زمانی که خواهرتو. مادرت مریضی سختی گرفتن یا هر کدوم از اعضایی خانوادت کنارشون باشی کمکشون کنی ولی زمانی که به جایی دور میری یه دست فراموشی سپرده میشی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره میکردم چون ازشونخوشم نمیاد😂همین امشبم یه زن اصفهانی گنده بهم پرید گند زد به اع صابم. تو اصفهانم ...

وقتی اکثر آدمها باهات مشکل دارن احتمالا مشکل از اونا نیست از خودته 😏

والاحتمااونجاهم یه کاری کرده لج درآورده مثل اینجاکه بی منطق حرف می زنه

دقیقا ما ادما بی شخصیتو بی منطق قبول نمیکنیمو حرفمونو رک میزنیم😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند