2777
2789

من کاری ندارم کجا میخوایی بری و کدوم شهر 

فقط اینو بگم خیلی تفاوت فرهنگی دارین خیلی 

بعدم دختر خوبه تو شهر خودش ازدواج کنه واقعا تنها شدن و امدن تپ غریت سخته یهذعمر زندگی هست نه 3 و 4 روز یه عمره که میتونه 1 روز یا 20 سال یا بیشتر باشه نمیتونی هر روز هر روز بری خونه مامامت یا سر به اقوامت بزنی شاید تا بچه نداشته باشی بری هر دو سه ماهی یه بار ولی وقتی بچه دار شدی میشه سالی یهذبار دوسالی یه بار سعی کندتو شهر یا استان خودت ازدواج کنی ولی دورتر نرو 

دوست شوهرم خانمش کرد هست الان بعد از 10 سال افسردگی شدید گرفته و بیمارستان بستری شده واقعا براش ناراحتم میگفت دیروز به  وکیلش درخواست طلاق داده زنه 

بچشم کلاس دوم هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت حساسه نمیتونی تو یه شهر غریب زندگی کنی باهاش  خوانساریها خیلی تعصبی و ایراد گیرو مذه ...

ای بابا پس باید بیشتر درموردش فک کنم خودش پسر خوبیه فقط همین زیادی حساس بودنش مشکل دارم چون من خودم بیش از اندازه آزادم و بروز

وحید شما کجایین 

مطهری

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
من دوستم شاهین شهر زندگی میکنه میگه فساد اخلاقی اینجا بیداد میکنه 😕

تا خالا اون دوستمون میگفت اصفهانیا فلان و بهمانن گفتید بی ادبید همه جا خوب و بد داره. الآن نظر دوستتون رو راجب یه شهر دیگه میگید ایرادی نداره به کسی بر نخوره؟!؟

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
نطنز؟

نمیدونم فکر نکنم، ولی یادم باغ انار داشتن و رب انار ازشون میخریدم

هنوزم یادشون میکنم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اصلا طرز حرف زدنتون درست نیست.من اصالتا اصفهانیم مذهبی هم هستیم و از حرف شما خیلی خیلی ناراحت شدم چر ...

اره میکردم چون ازشونخوشم نمیاد😂همین امشبم یه زن اصفهانی گنده بهم پرید گند زد به اعصابم. تو اصفهانم که بودم اکثرشون همینجوری بودند

اره میکردم چون ازشونخوشم نمیاد😂همین امشبم یه زن اصفهانی گنده بهم پرید گند زد به اع صابم. تو اصفهانم ...

ما هم‌از تو خوشمون نمیاد دل به دل راه داره😐

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
منم خیلی ناراحت شدم

شما اصفهانی هستین؟  

اصفهان که بیخود نصف جهان نشده که    

آخه خودشونم اهل اصفهان هستن.ما مذهبی هستیم ولی هیچ وقت خشک مذهب نبودیم.مردم اصفهان همه کارهاشون به جاست شادی و غم رقص و عزا و.....

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍