2777
2789

در مورد ازدواجم باید بگم تو رسمو رسومات اردواج یکم افراطی عمل میکنن تو هدیه دادن عروسی گرفتن جهیزیه دادن و جشن هایه مختلف و کادو های سنگین برا مناسبت هایه مختلف و... مردایه کارویو زرنگی دارن خانواده دوستن و ب خودشون و خانوادشون خیلی اهمیت میدن 

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دل پر ندارم یه همسایه داشتیم اسم شهرشونو یادم نیست ولی بین کاشان و اصفهان بود آدم های درست و متد ...

نطنز؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اصفهان سرمای زمستونش وحشتناکه

خشششششکه

ولی من بازم عاشقشم

مسافرت میریم برمیگردیم دیوونه میشم تا برسم به هواش

این دیگه یه چیز سلیقه ایه

ولی من اصلا حرف اونایی که گفتن بداخلاقن وگرم نمیگیرن و خسیسن و اینا اصلا قبول ندارم

اتفاقا اونایی که من دیدم خیلی هم خونگرمن

این جور آدمای خوب وبد همه جا هستن ربطی به اصفهان فقط نداره

مراسمامون برامون خیلی مهمه و اگه عروس یا دادمادی که اصفهانی نیس و با فرهنگ ما اشنایی نداشته باشه و ن ...

دقیقا 

من‌مردم هیچ شهری ندیدم مثل ما مراسم داشته باشه کم نزاره 

از قبل نامزدی نا بعد ازدواج

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
خودش خوانساره ولی کارش اصفهانه و اونجا قرار زندگی کنیم خوانسار مردمش چطوره رسم و رسومشون؟

داماددایی من خوانساریه

خسیسه،مقرراتی وخشکه،تعصبیه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
اصفهان سرمای زمستونش وحشتناکه خشششششکه ولی من بازم عاشقشم مسافرت میریم برمیگردیم دیوونه میشم تا ب ...

عزیزی ما هم دوست داریم😄🤩

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
اگه شوهرت حساسه نمیتونی تو یه شهر غریب زندگی کنی باهاش  خوانساریها خیلی تعصبی و ایراد گیرو مذه ...

قبول دارم ایرادبگیرن

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
اتفاقا خیلی شوخ طبع هستن عصبی میخواهی برو مشهد

دلیل عصبانیت اون کاربر از اصفهان پرسیدم

پستم درست بخون

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را