الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مراسمامون برامون خیلی مهمه و اگه عروس یا دادمادی که اصفهانی نیس و با فرهنگ ما اشنایی نداشته باشه و ناخوداگاه کم بزاره خوشمون نمیاد و پشتت حرف درست میشه
و این حرف درست شدن بخاطر اینه ک برامون خیلی مهمه و براورده نشدن توقعاتمون یه جور توهین و بی احترامیه
بببن هر جا بری حتی تو یه محله یا حتی تو یه خونه همه اخلاقا مثل هم نیست پس سعی کن خودت اخلاق اون پسر و خانوادش دستت بیاد که میتونی زندگی کنی یا نه چون قرار نیست با یه شهر زندگی کنی ولی در کل اصفهانی ها نسبت به تبریزی ها از لحاظ اخلاقی فکر کنم دیرجوش تر هستن یه جورایی شاید تبریزی ها مهربونتر و ساده تر هستن که بازم نمیشه به همه تعمیم داد
الان چی شد تصورت😁 نمیدونم چرا نی نی سایتیا هنچین دل پری از اصفهان دارن کاری باهاتون نداشتیم ک😁
نه دل پر ندارم
یه همسایه داشتیم اسم شهرشونو یادم نیست ولی بین کاشان و اصفهان بود آدم های درست و متدین و باشخصیتی بودن،وقتی از ساختمون رفتن تنها غریبه ای بودن که من از رفتنشون ناراحت شدم خاکی بودن
ولی یکمی هم خسیس بودن که هر کس یه صفات خاصی داره
چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را