2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصفهان شهر خیلی خوبیه هم از نظر امکانات و هم تمیزی و هم امنیت...مردمشم مث مردم بقییه شهرایه بزرگ کاری ب کار هم ندارن 

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
من وابسته خونواده نیسم از این نظر راحتم بعد عزیزم جز این چرا راه دور سخته؟

عزیزم‌من خودم‌اصفهانی هستم خوب وبدشو میگم

دو جهیزیه خیلی حساس هستن خیلی خوب جهیزیه به دختر میدن وتوقع دارن عروس بیاره

تو همه مراسمات سنگ تموم میزارن توقع دارن شما هم بزارین

پسراشون خیلی مادر دوست هستن

مردمشم مثل شهرای دیگه خوب وبد دارن 

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
من وابسته خونواده نیسم از این نظر راحتم بعد عزیزم جز این چرا راه دور سخته؟

اصلا خوانساری  ها مثل اصفهانی ها نیستن

مثلا کاشان و نطنز هم تو استان اصفهان اما بیشتر با تهران مراوده دارن و اصفهانیارو همچین زیاد دوست ندارن

عزیزم‌من خودم‌اصفهانی هستم خوب وبدشو میگم دو جهیزیه خیلی حساس هستن خیلی خوب جهیزیه به دختر میدن وتو ...

خودش خوانساره ولی کارش اصفهانه و اونجا قرار زندگی کنیم خوانسار مردمش چطوره رسم و رسومشون؟

مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

اصلا طرز حرف زدنتون درست نیست.من اصالتا اصفهانیم مذهبی هم هستیم و از حرف شما خیلی خیلی ناراحت شدم چرا قضاوت اشتباه میکنید.

خوبه شما خدا نشدی وگرنه مردم اصفهانو با خاک یکسان میکردید  

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

مراسمامون برامون خیلی مهمه و اگه عروس یا دادمادی که اصفهانی نیس و با فرهنگ ما اشنایی نداشته باشه و ناخوداگاه کم بزاره خوشمون نمیاد و پشتت حرف درست میشه

و این حرف درست شدن بخاطر اینه ک برامون خیلی مهمه و براورده نشدن توقعاتمون یه جور توهین و بی احترامیه

خودش خوانساره ولی کارش اصفهانه و اونجا قرار زندگی کنیم خوانسار مردمش چطوره رسم و رسومشون؟

والا عزیزم اطراف اصفهان زیاد نمیشناسم اونا کلا فرق میکنن با اصفهانیای اصل

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

بببن هر جا بری حتی تو یه محله یا حتی تو یه خونه همه اخلاقا مثل هم نیست پس سعی کن خودت اخلاق اون پسر و خانوادش دستت بیاد که میتونی زندگی کنی یا نه چون قرار نیست با یه شهر زندگی کنی ولی در کل اصفهانی ها نسبت به تبریزی ها از لحاظ اخلاقی فکر کنم دیرجوش تر هستن یه جورایی شاید تبریزی ها مهربونتر و ساده تر هستن که بازم نمیشه به همه تعمیم داد

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
الان چی شد تصورت😁 نمیدونم چرا نی نی سایتیا هنچین دل پری از اصفهان دارن کاری باهاتون نداشتیم ک😁

نه دل پر ندارم

یه همسایه داشتیم اسم شهرشونو یادم نیست ولی بین کاشان و اصفهان بود آدم های درست و متدین و باشخصیتی بودن،وقتی از ساختمون رفتن تنها غریبه ای بودن که من از رفتنشون ناراحت شدم خاکی بودن 

ولی یکمی هم خسیس بودن که هر کس یه صفات خاصی داره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را