2777
2789

اول بگم جاری من شوهر خودشو ببخشید سگ حساب نمیکنه یعنی شوهره جرئت نداره درباره بوش یه نظری بده این سریع میپره بهش که نخیر من مادرشم تو میدونی یا من،یا بارها شده دعوا کردن پاشده رفته خونه باباش کل شهر فهمیدن،خونش همیشه بازارشامه غذاش املت و سوپ و کوکوعه ماهی یکبار شاید خورشت بذاره که اونم منت می‌ذاره سر شوهرش 

حالا اینا ربطی به کسی نداره گفتم که بدونید 

بعد این آدم شوهر منم میبینه کلا میشه یه آدم دیگه 

زبون باز،خودشیرین،زرنگ... 

منم شوهرم چندوقتع قهریم دلیلش شکاکی شوهرمه و تاپیکای قبلیم هست با من حرف نمیزنه  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

نذار اونا بفهمن قهرید

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

خب

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بچشون دختره؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

میبینم که مثلاً تو ماشین هستیم من جلو نشستم شوهرم رانندگی می‌کنه جاریمم پشت 

وقتی می‌خوایم پیاده شیم دست دراز می‌کنه با شوهرم حتما دست میده حتی اگه قبلش هم دست داده باشه 

یا چند شب پیش شوهرم خونه بود پاشد اومد خونم 

شوهرم معده درد داشت،براش چای نبات گذاشتم،یع ساعت حرف زد که داداش چی شده انشالله خوب بشی برو دکتر خب،اومده آشپزخونه خونه به من میگه خب براش دمنوش بذار بخوره 

میبینم که مثلاً تو ماشین هستیم من جلو نشستم شوهرم رانندگی می‌کنه جاریمم پشت وقتی می‌خوایم پیاده شیم ...

بش بگو اگه این دلبری هارو برا شوهرت داشتی وضعت این نبود 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اینکه خوبه دوستم میگفت تا جاریش شوهرش میبینه می‌خواد بپره بغلش

چه طوری می تونن از برادرشوهرشون خوششون بیاد 🤔من از اول هر چی خواستم به چشم برادر نگاهشون کنم نتونستم .ازشون متنفرم بس بد جنس و حسودن .حتی  خواهر شوهرام خیلی بهترن

بعد شوهر من از ایناست که گیر الکی میده 

پسرم تبخال زده بود،یهو شوهرم اومد داد کشید که تو چرا اینجوری شدی همیشه مریضی چرا داغون شدی؟؟ 

من هیچی نگفتم،جاریم برگشته میگه عیبی نداره نگرانیه پدرانست دیگه! 

یا میاد میشینه یه ساعت تعریف می‌کنه داداش،بچم فلان روز فلان حرفو زد فلان کارو کرد فلان چیزو خورد