2777
2789
عنوان

چیکار کنم وابستگیش بهم کمتر شه

160 بازدید | 9 پست

پسرم ۱۸ماهشه دیوونه کرده منو اصلا نمیزاره پیش دخترم بشینم  همش فشار میده میاد وسطمون شوهرم ک اصلا تا وقتی این بیداره نمیتونه نزدیکم شه سریع میاد گاز میگیره پتو رو میاره فقط روی خودم و خودش میندازه هیچکس نباید بیاد زیر پتو همش گریه لج 😫فقط من و اون تنها باشیم آرومه آرومه پیش هیچکس هم نمیمونه هر روزم بدتر از دیروز نمیدونم چیکارش کنم‌؟؟امروز خواب بود ی لحظه رفتم خیاطی وقتی بیدار شد قیامت بپا کرد شوهرم زنگ زد اومدم خونه در ورودی باز شد بدو بدو اومد تو بغلم منو محکم‌بغل کرد و ساکت شد تا خود الان بهم چسبیده تازه میخواد بخوابه اصلا از مار و زندگی افتادم راهکار دارین بگین توروخدا😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیشتر باهاش باشی الان اضطراب جدایی داره بعد دو سالگی خوب میشه. سخته ولی باید فعلا تحمل کنی. باهاش بازی دالی موشه انجام بده خوبه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
باید بیشتر باهاش باشی الان اضطراب جدایی داره بعد دو سالگی خوب میشه. سخته ولی باید فعلا تحمل کنی. باه ...

اصلا تابحال تنهاش نزاشتم ک بترسه نمیدونم چرا اینطوری شده برعکس دخترم ک اصلا وابسته نیست 

اصلا تابحال تنهاش نزاشتم ک بترسه نمیدونم چرا اینطوری شده برعکس دخترم ک اصلا وابسته نیست 

دختر منم اینطوری بود الان نزدیک 4 سالشه خوب شده بعد دوسالگی کم کم خوب شد. اقتضای سنشه همه اینجورین. مخصوصا اگه کمتر تنهاش گذاشته باشید و شیر مادرم که وابستگی میاره.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

ای جانم مثل دختر کوچیک من اونم نزدیک یکسال ونیمش همینطوری.......    

من که به نظرم چون از وقتی به دنیا اومده تا الان با کسی خیلی معاشرت نکردیم چون دیگه از شش ماهگیش که تازه شناختش نسبت به اطرافیان زیاد میشه به خاطر کرونا خونه بودیم.....بچه صبح تا شب که باباش بیاد با خودم بوده ابستگیش نسبت به بزرگه خیلی خیلی بیشتره.....فکرمیکنم زمان بگذره رفت و آمدها بیشتر بشه دوتا پارک و ددر ببریم بهتر میشن