2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترد کردن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ارزش نداره که انتقام بگیری  اون بی ارزش و هرزه اس 

من که همچین ادمی نیستم همینه که منو اون متفاوت میکنه همیشه اینو در نظر بگیر تو با ارزشی

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

قطعه قطعه شدن با چاقوی کند

غسل بوسیله ی اسید

باقیمانده را آتش زدن

خاکستر را ب درون مدفوع سگ ریختن😐

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

فراموش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

از موضع خیانت دارش بزنن

بنظر من رفتن و نبخشیدن و فراموشش کردن عالی ترین راه هستش اکثر خیانت کار هااا دروغ میگن اینم بدون که اگر هم ببخشی بعد از مدتها هم همینکار رو میکنه ...اگر هم انتقام بگیری با اینکه میگی حالم خوب میشه ولی اصلا خودت بیشتر ناراحت میشی ...

یدونه سریال ترکی هس خیلی عالیه درمورد همین بحث هاس پیشنهاد میکنم ببینیش ...

سریال بی صداقت

....
بنظر من رفتن و نبخشیدن و فراموشش کردن عالی ترین راه هستش اکثر خیانت کار هااا دروغ میگن اینم بدون که ...

با تمام این تفاسیر بازم از موضع خیانت دارش بزنن بهتره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین بحث خیانت خیلی پیچیدست

اول باید علت خیانت بدونی 

اگر دیدی چیزی هست که هیچ جوره درست نمیشه باید بذاری و بری 

با انتقام فقط خودت را خراب میکنی و به روح خودت آسیب زدی

رفتن بهترین مجازاته