2777
2789
عنوان

دعا جهت حاجت گرفتن توروخدا بیایید

104 بازدید | 12 پست

توروخدا واسه کار همسرم چه دعایی بخونم حاجت بگیرم همسرم ی مدت بیکار شده ب یه دلایلی😭😭😭😭😭😭چله سوره یوسف حشر واقعه مزمل یس حدیث کسا. جوشن کبیر.مجیر خوندم ولی خدا صدامو نمیشنوه 😭😭😭😭😭توروخدا بیایید بگید من چیکار کنم یه پسر سه ساله دارم کلی وام و قسط داریم 😭😭😭😭

نماز کن فیکون حضرت عباس بخون

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

دعای چهل و یک گندم

نماز حضرت زهرا

نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل

نماز امام زمان

صلوات برای شهید ابراهیم‌هادی

بقیه اش هم توی تاپیکام هست

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خودت و هم همسر تلاش کنید نمازاتونو با تمرکز بخونید و

تا جاییکه میتونید اول وقت باشه

نمازاتون قضا نشه و بین الطلوعین هر دوتون زمانش رو کامل (از نماز صبح تا طلوع آفتاب)بیدار باشید

هر روز سه بار صدقه بدین(ترجیحا بعد از هر نماز)

تعقیبات نماز عشا(همون که نوشته برای عافیت و تهش نوشته از دعاهای طلب رزق هست؛اللهم انه لیس....) بعد نماز عشا بخونید

روزی ۵۰آیه قرآن و هرشب سوره واقعه رو بعد از نماز عشا بخونید 

غیبت و دروغ رو هم کامل کنار بزارید

اینا رو رعایت کنید،چله نمیخواد بگیرید

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

نذر نمک ابولفضل

روزسه شنبه ۱۴۹بارباتسبیح بگو یاابولفضل نه کمترنه بیشتر

سه شنبه ی بعد۱۴۹عددنمک کوچیک که توی مجلس میدن نه نمک بزرگ که واسه خونه میخری ببرامامزاده ای مسجدی جایی بین مردم پخش کن.سه شنبه ی سوم حاجت گرفتی مطمئن باش 

بعدبیابهم خبربده

دعای چهل و یک گندم نماز حضرت زهرا نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل نماز امام زمان صلوات برای شهید ابر ...

راستی به شهید ابراهیم هادی هم متوسل شدم 😭😭😭😭😭😭بخدا کارم شده هر روز گریه 😢😢😢

هم خودت و هم همسر تلاش کنید نمازاتونو با تمرکز بخونید و تا جاییکه میتونید اول وقت باشه نمازاتون قض ...

بخدا تا اذون میگن نمازامون رو می‌خونیم. بازم چشم ممنون ک گفتی عزیزم 😔

بخدا تا اذون میگن نمازامون رو می‌خونیم. بازم چشم ممنون ک گفتی عزیزم 😔

احتمالا حاجتت نیاز به صبوری داره

وقتی خدا یه حاجتی رو طولش میده یعنی داره قشنگ ترش میکنه

هر شب قبل خواب یه سوره واقعه بخون دنیات آباد میشه

اگه چهله هم برای رزقو روزی میخوای اگه صد در صد مراقبه انجام میدید تو نت بزن  چهل شب سوره لیل شبی چهل تا رد خور نداره

راستی به شهید ابراهیم هادی هم متوسل شدم 😭😭😭😭😭😭بخدا کارم شده هر روز گریه 😢😢😢

ابجی خواهر من یه گروه صلوات هست می‌گفت چله و ختم هفتگی هم میگیرن.گفتش وصله به حرم امام رضا هرختمی میگیرن می‌ره واسه حرم امام به حرم آمار میدن.ما که چندبار حاجت گرفتیم.خوهرم منم برد.والا یبار یه خانمه توی گروه همش می‌گفت حلال کنید به گروه تون اعتقاد نداشتم اما ختم گرفتین بچه م از مرگ برگشت.حالا اگر خواستین تا لینک بگیرم واستون.من خودم یبار ختم درخواست دادم حاجت گرفتم والا

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
عزیزم حتما گلم بفرستید واسم💔

https://t.me/joinchat/Mdbc940m1zxkNDU0

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
عزیزم حتما گلم بفرستید واسم💔

@myheartpeymanاین نام کاربریشون هست برین پی ویشون.امروزم یه خانم واسه بچه حاجت گرفت.ان شاالله شمام حاجت بگیرین