سلام مهربونا فردا تولدمه اما امروز 8دی پسر عموم در اثر کرونا فوت شده ،،خواهش میکنم امشب شب اول قبرشه براش فقط یه صلوات بفرستین ،،دوتا پسر داره یکی 18ساله ویکی دیگه 12ساله،،جوون بودخودش یتیم بزرگ شد کوچیک بود پدرشو ازدست داد 4سال پیش هم مادرشو،،حالا بچه هاشم یتیم شدن ،،بهخدا تو کار خدا موندم،خودمم 6ساله بابا ندارم ،دلم داره میترکه،،،،،،،،الاهم صل علی محمد وعلی محمد وعجل فرجهم،😭😭😭😭
(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمیدانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه ،،،ویه دختر پیرهن زری
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه جواب پستاتونو نمیدم به خدا نمیتونم،،حالم خرابه،چون مشکل قلبی دارم خانوانوادمم بهم نگفتن
،این اتفاق ظهر افتاده ومن تازه 2ساعته فهمیدم😢😢😢،،،
(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمیدانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه ،،،ویه دختر پیرهن زری
انشاا... امام حسین امشب به بالینش بیاد و شفاعتش کنه خدا از سر تقصیراتش بگذره و بااهل بیت پیامبر هم ن ...
خودش مداح اهل بیت بود نماز وروضه اش قضا نمیشد،مهربون واقعأآدم خوبی بود
سلام ببخشید مزاحمتون شدم من ختم قران برای اموات برمیدارم برای شفای مریض چله سوره یس برمیدارم برای دخ ...
سلام عزیزدرخواست دادم بهتون