2777
2789
عنوان

از شوخی همسرم خیلی ناراحت شدم

1022 بازدید | 50 پست

سلام.دیشب من رفتم یه تی شرت وشلوارک گرفتم بعد باشوق برای همسرم پوشیدم تا چشمش بهم افتاد گفت مثل خیکی ها(به افراد چاق میگن) شدی،من خیلی ناراحت شدم وتاصبح گریه کردم اونم مجبور شد تا صبح پیشم بشینه با این که صبح زود باید میرفت سرکار.

درضمن من اصلا چاق نیستم،یه بارم با شوخی بهم گفت:یه چیزی بخور نگاه اندام قشنگت کردی،من خیلی ناراحت شدم گفتم بهم تعنه زشتی میزنی،ولی اون همیشه میگفت از اندامت راضیم واز لاغریت خوشم میاد

مگه نمیگی چاق نیستی؟ خب باهات شوخی کرده دیگه

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

بی جنبه نباشیم

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی میکنه عزیزم دلخور نشو 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

ب نظرم خیلی حساسی

این همه گریه نداره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بالاخره لاغری یا چاقی 

اگه لاغری که شوخی کرده دیگه چرا اینقدر حساسی 

اگرم چاقی خب رژیم بگیر

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

میگفتی تو هم مثل محمود نقاش شدی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان فازش چیه چاق میخاد یا لاغر😐 من دیشب دستمو سوزوندم عشقم بم گف خل و چل گریه نداره ک شوخی کرده🥴

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤