2777
2789
عنوان

از شوخی همسرم خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 50 پست
نمی دانم بخدا،واقعا اذیت میشم با کوچک ترین حرفش،خودشم اذیت میشه میگه همش باید عذر خواهی کنه

من حقو به شما میدم ولی خب متاسفانه مردای ایرانی درست حرف زدن با زن رو عموما بلد نیستن .فک کنم تازه ازدواج کردی که برات عادی نیس درستع؟

سلام 🌷

منم بعد زایمان شکمم مونده ...دیشب شوهرم ب شوخی صدام میزد قلک 😂😂کلی باهم خندیدیم  بعضی چیزا ج ...

البته بشرطی ک خودتو درست کنی و تا اخر قلک نمونی چون احتمالش هم هست ک بهت غیر مستقیم گفته باشه شکمتو کوچیک کن 

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته بشرطی ک خودتو درست کنی و تا اخر قلک نمونی چون احتمالش هم هست ک بهت غیر مستقیم گفته باشه شکمتو ...

هروقت خودشون بردپیت و سیکس پک شدن اونوقت حق دارن ایراد بگیرن .ولی نه که مردی با کلی شکم و چربی بگه زن باربی میخام

سلام 🌷

هروقت خودشون بردپیت و سیکس پک شدن اونوقت حق دارن ایراد بگیرن .ولی نه که مردی با کلی شکم و چربی بگه ز ...

متاسفانه بله ولی اعتماد بنفسشون بالاس ..خخ 

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده
من حقو به شما میدم ولی خب متاسفانه مردای ایرانی درست حرف زدن با زن رو عموما بلد نیستن .فک کنم تازه ا ...

اره،پنج ماهه،تواین پنج ماهم ایقدر زندگیمون بالا وپایین داشته که دیگه خیلی حساس شدم،بعدم شوهر من از صبح میره تا شب ساعت نه تو این سه چهار ساعت کنار هم بودن ادم انتظار داره