2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@arez78   بیا اینجا گلم اون تاپیکو از اول تا اخر خوندی؟

اره جونم تا اخر خوندم😕😕😕🤕🤕

ببخشید عزیزم درخواست دوستی قبول نمیکنم😍😍

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
هنوز در گیر فهمیدن لاکچریمی    

اره بخدا 

هی یادم میره دوباره ی جا گیر هم میفتیم ی چی بم میگه 

من و روانی میکنه میندازه وسط 😂

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
دستمو رد دستت نهادم    

پا به پای من بیا دلبندم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم تو بحث بگنجونین زود یالا    

بحث سرده یا این سرعت پیش بره پربازدید نمیشه 😕

مگر اینکه دعوا را بندازیم 😬

یا بازی شروع کنیم 😶

البته پیشنهار من گزینه اوله😂😬

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

والا شک کردم  چراغ خاموش داری میری جلو 😂😂😂😝

یه زمانی دوستم داشتی 

حالا چوب لاچرخم کن😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
اره بخدا  هی یادم میره دوباره ی جا گیر هم میفتیم ی چی بم میگه  من و روانی میکنه میندازه ...

رستگار شوی فهمیدی به منم بگو

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
بحث سرده یا این سرعت پیش بره پربازدید نمیشه 😕 مگر اینکه دعوا را بندازیم 😬 یا بازی شروع کنیم 😶 ...

منم عاشق دعوام

کلا واس این کار ساخته شدم

شروع کن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اوووووهو باش.نگه دار محکم 😁😁😁😁.داداش شوخی بود .ولی خب اونایی که من میشناسمم معروفن😁😁😁

خب 

ببین تو فک کردی  چرا این  کاربر  لاکچربم    اولین کسی بود که تو تاپیک جومع  حمایت  کرد 

چون فامیلمه  هماهنگ شده بود

یه پسر خونگرم خاکی😉👑
بحث سرده یا این سرعت پیش بره پربازدید نمیشه 😕 مگر اینکه دعوا را بندازیم 😬 یا بازی شروع کنیم 😶 ...

من امادم کی با کی 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره جونم تا اخر خوندم😕😕😕🤕🤕 ببخشید عزیزم درخواست دوستی قبول نمیکنم😍😍

ن بابا خاهش میکنم

غقط اگه وقت داری

احساس نمیکنی نسبت ب او زبون درازا مظلوم واقع شدم

؟ 

نظرتو راجبم بگو خودمو اصلاح کنم 

اگه وقت داری نداری هم هیچی

منم عاشق دعوام کلا واس این کار ساخته شدم شروع کن

اول تو 😑😂

من مظلومم اول شروع کنم نی نی یار صاف میاد منو میترکونه😑

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

حس هیچکدام را ندارم  

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍