2777
2789
عنوان

خانمای باردار تبریزی

224 بازدید | 40 پست

سلام خانوما کیا بیمه تامین اجتماعی هستن و بیمه چه کمکی بهشون کرده تو هزینه ها ما بیمه نبودیم و توی اقدامم به همسرم گفتم بره بیمه کنه الان که بیمه کردیم میگن تاثیر چندانی نداره درسته؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بچتو به سلامتی بغل کنی میدونم جاش نیست ولی میشه حالا که حامله ای میشه برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
۲۹بهمن همه چیش رایگان میشه برات

شما رفتین اونجا؟؟ دکتراشون چطوره؟؟ رسیدگی میکنن؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
الهی بچتو به سلامتی بغل کنی میدونم جاش نیست ولی میشه حالا که حامله ای میشه برام دعا کنین عشقم هر چی ...

عزیزم فدات شم من حامله نیستم ولی حتما برات دعا میکنم که به آرزوت برسی

عزیزم فدات شم من حامله نیستم ولی حتما برات دعا میکنم که به آرزوت برسی

مرسی دورت بگردم من ببخشی اگه حرفام ربطی نداشت شرمنده آخه حالم خیلی بده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بیمارستان های تامین اجتماعی رایگان ویزیت زایمان چه طبیعی چه سزارین رایگان سونووآزمایش بایدبری بیمارس ...

اگه بری بیمارستان خصوصی میدونی چند درصدسو تامین اجتماعی میده؟؟ 

مرسی دورت بگردم من ببخشی اگه حرفام ربطی نداشت شرمنده آخه حالم خیلی بده 

انشالا که به آرزوت برسی من زندگیتو نمیدونم ولی یه نصیحت خواهرانه دارم برات اون کسیو بخواه که واقعا دوستت داشته باشه و اون دنبالت باشه وگرنه ازدواج هم بکنی تموم عمرت و باید دنبالش بدویی

انشالا که به آرزوت برسی من زندگیتو نمیدونم ولی یه نصیحت خواهرانه دارم برات اون کسیو بخواه که واقعا د ...

مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده 

بیمه تامین اجتماعی خوب نیس اصلا  خیلی کم فرق میکنه

شما بیمه داری؟؟  تو بیمارستان خصوصی چقدر فرق میکنه؟؟