2777
2789
میشه اگه تجربه دارید کمکم کنید  من کمرم انگار خشکه به سختی خم میشم و درد داره  لگنمم همین ...

هزیزم منم پنج ماهه اینجوری هستم ام ار ای دادم گفته دو تا دیسک کمرت زده بیرون...کلی کپسول و قرص داده..دیگه نگفت سیاتیک داری..گفت چند ماه دیگه مراجعه کن( گفت پاتو دراز بکش ، دوزانو نشین ، زیاد سر پا واینسا)

شما مگه نرفتی دکتر؟   ام ار ای نداد؟  تو ام ار ای مشخص میشه مشکلت

راستش منم کمرم خشکه..خم میشم درد میکنه .،لگنم و ران و ساق پای راستم درد میکنه..مخصوصا وقتی دراز میکشم که بخوابم...تو ماشین میشینم کمرم درد میکنه..گفت سعی کن ۶ یا ۷ کیلو لاغر شی تا فشار کمتری به کمرت بیاد..امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم گلم

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ منم لگنم درد میکنه  ران و ساق پام جدیدا حتی پشت ساق پامم درد میکنه دکتر میگه فقط مال ...

آره واسه دیسک هم میشه... اما خب سیاتیک هم مربوطه... مو خودم از درذ لگن ی شب خواب نداشتم هنوزم لگن دردم.. خیلی مواظب باشید.. تا میتونید استراحت کنید

هزیزم منم پنج ماهه اینجوری هستم ام ار ای دادم گفته دو تا دیسک کمرت زده بیرون...کلی کپسول و قرص داده. ...

آره وزن کم خیلی موثره.. من اضافه وزن هم ندارم..  اما درد امانمو بریده.. حالا بهتر شدم.. چسب کمر زدم.. دوباره باید بچسبونم... واسه من استخون لگنم از درد میسوزه.. 

آره وزن کم خیلی موثره.. من اضافه وزن هم ندارم..  اما درد امانمو بریده.. حالا بهتر شدم.. چسب کمر ...

منم وزنم بالا نیست  نرماله

به من حدود یازده تا کپسول داده  از هر کدوم روزی یکی

از صبخ تا شب کلی کپسول میخورم..من زحمتم زیاده..شوهر و بچه کلی ریخت پاش میکنند مهمونام زیاده  ..ممنون وقت گذاشتی برام مهربونم😍

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹