2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ

293 بازدید | 29 پست

پنجشنبه انجام دادم روزی یبار پماد میزدم امروز رفتم حموم بازم باید پماد بزنم؟ آرایشگرم در دسترس نیس ک بپرسم ازش

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

اره بزن

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش ارایشگر انجام دادی ؟ مراکز درمانی این کا  بکنید عوارض داره عفونت داره دکتر برگه مراقبت و ط ...

عزیزم تو شهر ما کار ابرو فقط ارایشگر انجام میده نشنیدم مراکز درمانی!

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

منم دوست دارم انجام بدم ابروم بعضی جاهاش خالی شده در نمیاد اما نمیدونم برم یا نه خوبه یا نه 

ما چون دو دریچه روبروی هم   آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده   هر روز قرار روز آینده      نه مهر فسون نمود    نه ماه جادو کرد   نفرین به ... هر چه کرد او کرد   اکنون دل من شکسته و خسته است  زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔
چشم. تا چند روز عزیزم؟

من تا وقتی کامل خوب بشه میزدم،فکر کنم ۱۵ روز،نمیذاشتم خشک بشه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
فکر کنم تا وقتیکه زخمش خشک بشه و بریزه باید بزنی

الان یکم زخم خشک شده بود خودم با ناخونم کندمش  

منم دوست دارم انجام بدم ابروم بعضی جاهاش خالی شده در نمیاد اما نمیدونم برم یا نه خوبه یا نه 

من ک راضیم راحت شدم. همیشه باید مداد یا سایه میکشیدم همون باعث میشد دوتار ابرومم بریزه الان خیلی تغیر کردم راضیم

من تا وقتی کامل خوب بشه میزدم،فکر کنم ۱۵ روز،نمیذاشتم خشک بشه

اها مرسی قربونت برم

منم پیش مریم حمزه ای میکرو کردم اونجا خودشون توضیح دادن مراقبت های بعدش چجوری تازه بعدش پشتیبانی داشتن تماس گرفتن و پرسیدن که راضی هستم و اینکه چجوریه

اگر دنبال یه کار طبیعی و یه مجموعه حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم حتما برید مجموعه مریم حمزه ای

تو سایتشون یه فرم داره اونو پر کنید ، 

هم مشاوره رایگان می‌گیرید ، 

هم تخفیف می‌گیرید ،

هم تو قرعه‌کشی‌های ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید 

https://maryamhamzei.com/ 

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

اها مرسی قربونت برم

خدانکنه

منم خیلی دلم میخواست پیش مریم حمزه انجام بدم اما متاسفانه تو شهر ما شعبه نداشتن امیدوارم به زودی اینجا هم شعبه بزنه