2777
2789
عنوان

عمل آندومتریوز و انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4832 بازدید | 24 پست
چرا به این زودی تصمیم به اهدا گرفتی

ته دلم اینه زندگی ما بدون بچس حتی برای پانکچر و انتقالمم امیدی نداشتم فقط رفتم ک بعدا پشیمون نشم بگم هیچ تلاشی نکردم

برای پانکچر و انتقالم خیلی سختی کشیدم شکمم اب اورد پا درد و آندومتریوز گرفتم تو ۳۲ سالگی مث ۶۰ساله ها شدم روحیم داغون شد از شدت درد هر روزم گریه بود هزینه هام دوبرابر بقیه شد چون اصلا بدنم ب داروهای ایرانی جواب نمیداد وسطاش همش دکترم داروهارو عوض میکرد خارجی میداد تا تونست همین ی ذره تخمک رو بگیره تازه مال ی سال و نیم قبل بود الان فک نمیکنم کلا داروی خارجی گیرم بیاد 

بعد از انتقال منفیم سه دفه برای اهدای جنین هام رفتم هردفه ی مشکلی بود ک میگفتن هفته بعد بیاید یا ماه ...

دکترت چی صلاح میدونه

اگه شرایط رحم مطلوب باشه حتما انتقال میده عزیزم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته دلم اینه زندگی ما بدون بچس حتی برای پانکچر و انتقالمم امیدی نداشتم فقط رفتم ک بعدا پشیمون نشم بگم ...

من خودمم هایپر شدم

عزیزم ذخیره تخمدانت مگه چقدر کمه

اینطوری نگو منم ۳۱ ساله شدم و تا حالا ۲۰ تومن هزینه کردم 

قسمت ما هم اینطوریه بالاخره خدا بزرگه و رحمتش شامل حال هممون میشه

دکترت چی صلاح میدونه اگه شرایط رحم مطلوب باشه حتما انتقال میده عزیزم

دکترم متاسفانه فقط دوس داره انتقال بده التماسش کردم ازمایش اندمتریوز بنویسه قبلش برام ننوشت گفت نیازی نیس

ازمایش ایمنی و انعقادی گفتم برام بنویسه گفت نمیخواد 

اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم 

دکترم متاسفانه فقط دوس داره انتقال بده التماسش کردم ازمایش اندمتریوز بنویسه قبلش برام ننوشت گفت نیاز ...

پس حتما از این دکتر پولکی ها هستش

خدا انصافش بده

من خودمم هایپر شدم عزیزم ذخیره تخمدانت مگه چقدر کمه اینطوری نگو منم ۳۱ ساله شدم و تا حالا ۲۰ تومن ...

ذخیرم قبل انتقال ۱.۴ بود با کلی دارو ۵تا جنین داشتم ۲تا گرید b ک انتقال دادم و منفی شد ۳تام گرید c ک مونده

برای پانکچرم هرچی دارو تو بازار بود بهم داد تا همین چنتا تخمک بشه