2777
2789
عنوان

عمل آندومتریوز و انتقال جنین

4828 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من بعد از پانکچرم آندومتریوز گرفتم ی بارم انتقال دادم ک منفی شد

هنوز سونو ندادم ببینم چ قسمت هایی بخاطر آندومتریوز درگیره 

دوستانی ک این مشکلو داشتن میشه بگید بعد از عمل اگه دوباره انتقال بدم فایده داره یا نه؟

آندومتریوز چیه ؟منم چند مدت بعد انتقال دارم 

عزیزم اندومتریوز فکر کنم نازک بودن اندومتر هستش

که عمل انتقال به تاخیر میاندازه

من خودم انتقال در پیش دارم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آندومتریوز چیه ؟منم چند مدت بعد انتقال دارم 

بافت رحم تو قسمتهای دیگه بدن رشد میکنه مثلا روی تخمدانها تو لگن روی روده ها

باعث میشه قاعدگی دردناک بشه نفخ و یبوست یا اسهال در زمان قاعدگی

من ک کلا بدنم بعد از پانکچر و انتقال بهم ریخته و روز ب روزم بدتر میشم مخصوصا موقع پریودی

عمل اندومتریوزم اگه انجام بشه بعدش سریعا باید باردار بشم ک دوباره رشد نکنه و باید انتقال بدم ک‌نمیدونم واقعا جواب میده یا نه چون ی انتقال منفی داشتم

خیلیا بعد عمل آندومتریوز طبیعی باردار میشن  چرا نشه انتقال داد ان شاالله که همه چی به خوبی پی ...

اخه طبیعی باردار نمیشیم چون مشکل اسپرم همسرمه

دفه اول با گرید b انتقال دادم منفی شد الان فقط گرید c دارم

ذخیرم کمه دوباره نمیتونم پانکچر کنم 

بافت رحم تو قسمتهای دیگه بدن رشد میکنه مثلا روی تخمدانها تو لگن روی روده ها باعث میشه قاعدگی دردناک ...

به خدا توکل کن و بعد به دکترت اعتماد کن

به هر حال شرایط رو برای گرفتن جنین مهیا کردی

بعد از انتقال منفیم سه دفه برای اهدای جنین هام رفتم هردفه ی مشکلی بود ک میگفتن هفته بعد بیاید یا ماه بعد بیاید و همینطوری ادامه دار شد الانم فکرم اینه شاید قسمت خودمونه شاید برامون گرفت ولی با این شرایط اندومتریوز میترسم دوباره برم انتقال بدم و منفی بشه

ان شاالله ایندفعه موفق میشین منم انتقال اولم مثبت شد بعدش بتا افت کرد آسپرین میخوردی؟ هپارین میزدی ...

عزیزم خدا از دهنت بشنوه توکل برخدا

بتای من روند طبیعی داشت  

فقط من ساک بارداری خالی بود کیسه زرده و قطب جنینی نبود دکترم گفت رشد جنین تو هفته ۵ متوقف شده بعدش خود به خود سقط شد

هم اسپرین میخوردم و هم انوکسان میزدم

قربون دلت چقد سخته مثبت بشه و بعد منفی 😞

خدا  اون روزارو برای هیچکی نیاره

و از عمرم ننویسه 

افسرده و عصبی و پرخاشگر شده بودم و شب و روزم گریه و گله به درگاه خدا بود