2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همه که نمیزنن فقط اونایی که بارداری پرخطردارن واحتمال زایمان زودرس

من بارداریم پرخطره آمپول ریه چند هفتگی میشه زد تو ۷ ماه چجوری نیاز ب استراحت داره یا نه ؟!!

۶ تا 

سه تاشو امروز میزنی سه تاشو دوروز بعد یا یه هفته بعد 

بستگی به تجویز دکترت داره 

فقط بعدش تکونای بچه خیلی کم میشه نگران نشو 

اما حتما بزن که اگه زود دنیا اومد مشکلی پیش نیاد 

از ۲۷ هفته به بعد میشه زد 

اثرشم تا ۴ هفته باقی میمونه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من بارداریم پرخطره آمپول ریه چند هفتگی میشه زد تو ۷ ماه چجوری نیاز ب استراحت داره یا نه ؟!!

بعدهفته۲۶بایدبزنی۶تاسه یه بارسه تاهم چندروزدیگه بارداری منم پرخطره الان هفته۳۰ام ولی دکتربهم چیزی نداد😐

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
۶ تا  سه تاشو امروز میزنی سه تاشو دوروز بعد یا یه هفته بعد  بستگی به تجویز دکترت داره&nb ...

من مشکل تنفسی دارم یعنی تنگی نفس نمیتونم نفس بکشم رفتم پیش فوق تخصص قلب جوابم کردن گفتن نمیتونی تا آخر بارداریتو طی کنی خطرناکه برات و میخام بدونم اگه دکتر بخاد اینو برام تجویز کنه چجوری بچه تا چند ماه تو دستگاه میمونه و مشکلی پیش نمیاد ...؟!!

من مشکل تنفسی دارم یعنی تنگی نفس نمیتونم نفس بکشم رفتم پیش فوق تخصص قلب جوابم کردن گفتن نمیتونی تا آ ...

الان چند هفته ای؟ 

اگه این امپولو بزنی بازم ممکنه بره تو دستگاه ولی خیلی کمک کنندس 

بستگی به هفته بارداریتم داره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من مشکل تنفسی دارم یعنی تنگی نفس نمیتونم نفس بکشم رفتم پیش فوق تخصص قلب جوابم کردن گفتن نمیتونی تا آ ...

اگه توهفت ماه وزن بچه بالای ۱۵۰۰باشه وریه هاشم کامل بشه نیازی به بستری نیست بچه جاری من هفت ماهه بدنیااومدوزنش۱۷۰۰بودبستری هم نشد،تنگی نفست ازقبل بارداری بودیاجدیدااینجوری شدی؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤