2777
2789
عنوان

دخترهمسایمون با یه مرد که دوتا بچه داره ازدواج کرد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 58 پست
والا گفتن عقد ذیگه نمیدونم

نه دروغ گفته من قانون روخوب میدونم وکیل داریم بدون اجازه فقط صیغه دایم میشه عمرانه عقدمیشه نه توشناسنامه ثبت میشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@1374nazanin 😱😱😰

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ی سوال دختر مجرد میتونه صیغه کنه!؟😳

به شرطی که پدرش اجازه بده والانه

نه دروغ گفته من قانون روخوب میدونم وکیل داریم بدون اجازه فقط صیغه دایم میشه عمرانه عقدمیشه نه توشناس ...

صیغه ی 99ساله

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
اصلا خاک برسر دختری که تن به این کار بده 

همدیگه رومیخواستن ازاول میگرفت دیگه الان اون زنه بیچاره بادوتابچه...ازمرده بپرسی میگه زنم بهم توجه نمیکرد.محبت ندیدم.به خودش نمیرسید.همین جوری بهونه میاره ک بگن اره مشکل اززنشه

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
نه بعد ازدواح و دوتا بچه با هم آشنا شدن

عجب اشغالی بوده مرده.ازاون اشغالتر دختری ک باابروی خودش و خونوادش بازی میکنه می ره میشه صیغه  یه مرد متأهل اونم دوتا بچه داره.دختره جعده شومه من جای زنه باشم بچه هام و میبرم با خودم نمی زارم همچین پدری سال ب سال بیاد بچشوببینه.از اون مرده هم جدا میشم

یعنی من هم که یک ماه بعد طلاق شوهرم باهاش نامزد کردم 

راجبم چنین فکری میکنن 🤣🤣

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم