2777
2789

سلام عزیزای دلم 

بیاید دورهم باشیم تا وقتی که باردار میشیم 

و تاپیکو نگه داریم یا اینکه گروه بزنیم ک راحت تره 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عمدی بود. تحته نظرم اما داروهامم کامل نخوردم

احتمال زیاد بخاطر همونه سقطای عمد بارداریو عقب میندازه 

داروهاتو مرتب بخور ایشالا ک باردار میشی 

اگه تونستی همراه باش تو تاپیک 

منم چهارماه پیش سقط کردم 😭😭 افسردگی گرفتم تازه و در اقدامم

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
منم چهارماه پیش سقط کردم 😭😭 افسردگی گرفتم تازه و در اقدامم

چند هفته سقط کردی؟؟

عزیز دلم درکت میکنم ما باید قوی باشیم 

من هنوز دفعش نکردم ۶ هفته ام میترسم از دردش 

چند هفته سقط کردی؟؟ عزیز دلم درکت میکنم ما باید قوی باشیم  من هنوز دفعش نکردم ۶ هفته ام میترس ...

وای 20 هفته گفتن رحمم شله باید برا بعدی سرکلاژ کنم 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
وای پس درد زیادی داشتی 🥺 تو تاپیک بمون کنارمون 

خیلی خیلی دو تا امپول فشار بهم زدن😔

یا خدا 😔 انشاالله با بچه سالم دلت شاد بشه گلم  دکتر تا چند وقت اجازه بارداری بهت نمیداد؟

گفت بعد سه ماه اقدام کن 

قبلا نه ماه اقدام بودم با دارو باردار شدم