2777
2789

مال من بعد از ۲ هفته‌ برگشت

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

از من بعد چهار پنج ماه برگشته ولی غذاها طعم خیییلی بده ماهی گندیده میده انگار.کاش برنمیگشت😥

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکردید ک بزگشت

هیچی‌ ‌ خودش برگشت

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
از من بعد چهار پنج ماه برگشته ولی غذاها طعم خیییلی بده ماهی گندیده میده انگار.کاش برنمیگشت😥

ای وای🤦‍♀️😭

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴
اها مرسی بنظرتون برمیگرده واسه همه

آره‌ بر میگرده 

من دو ماه و نیم هست که هنوز برنگشته  خیلی نگرانم  هییییییییییچ بوی حس نمیکنم  هیچی ...

چع بدبختیه ها

دکتر نرفتید

چع بدبختیه ها دکتر نرفتید

نه والا از ترس اینکه نکنه باز کرونا بگیرم نرفتم و اینکه هی امروز فردا میکنم که شاید برگرده اما هنوز خبری نیست، طعم غذا هارو هم خیلی کم میفهمم خیلی، فقط یکم ترسی لیمو ترش و یه کوچولو شیرینی شکلات همین... 

احتمالا به همین زودی برم دکتر ببینم چی میگه

نه والا از ترس اینکه نکنه باز کرونا بگیرم نرفتم و اینکه هی امروز فردا میکنم که شاید برگرده اما هنوز ...

ایشالا برگرده

من بعضی بوهارو طعم ترش تلخ شیرین تند کامل میفهمم ولی بقیه رو اصن😭😭😭😭😭😭😭