2777
2789

چه عکس العملی داشتین خاطرتون رو بگید

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ازاول میدونستم پسره حس میکردم خودم دختر بیشتر دوس داشتم گف پسره خوشحال شددم  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من وقتی جنسیت داداشمو فهمیدم، زمانی که 9سال داشتم، یهو ناخودآگاه از شوق زیادی زدم زیر گریه و اشکام سرازیر شد! 

ناب ترین حس زندگیم. دعا کنین ایشالله به زودی تو سن کم الانم مامان شمو بچه ی خودمو تجربه کنم. 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋

من واسه اولی خوشحال شدم ولی دیدم شوهرم دختر میخواست و یکم حس کردم ناراحت شد چشمام پر شد. 

واسه دومی من دختر میخواستم و شوهرم ایندفعه پسر. که دومی هم پسر شد.

خداروشکرزرزرر فقط سالم باشن. جنسیت زیادی مهم نیست

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من چون برادر نداشتم وقتی فهمیدم بچم پسره خوشحال شدم❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من هيچي

ولي شوهرم از خوشحالي براي مادرش شيريني خريد و برد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800