2777
2789
عنوان

حستون چی بود وقتی جنسیت بچتون رو فهمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2734 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز بچه ندارم ولی چون خودم برادر ندارم دلم میخواد بچه اولم پسر باشه😶

البته هر چی خدا صلاح میدونه ولی خب دل خودم اینو میخواد😅

البته فعلا که دوساله در تلاشم و باردار نشدم😕انشاالله بزودی باردار بشم و روزی که رو تخت سونوگرافی بهم گفت ی پسر سالم و سلامت و تپل مپل داری یاد امروز بیفتم😁

دو قلو دختر پسرم خیلی دوست دارم البته😊

🌷

هنوز باردار نشده بودم حس میکردم دختر باردار میشم وقتی هم شدم کلا مطمئن بودم دختره سنو هم بدون ک بگم گفت دختره ولی شوهرم پسر دوست داشت تا ب دنیا نیومد باور نمیکرد دختره

مجرد هستم. 

عزیزم سنت که خیلی کمه هنوز

انشاالله به موقعش ازدواج میکنی و مادر میشی

تو سن کم مادر شدن مهم نیست این مهمه که تو سنی مادر بشی که خودت به ی پختگی خوبی رسیده باشی و بتونی بچتو خیلی خوب بزرگ کنی

من که خودم از سی سالگیم دنیام متحول شد حس میکنم اگه زیر سی سال بچه دار میشدم نمیتونستم به خوبی که الان فکر میکنم میتونم اون موقع میتونستم بچه تربیت کنم

البته خب هر آدمی فرق میکنه با دیگری 

🌷
منم دیدم متاسفانه از این آدمها ولی خداروشکر خانواده خوذم و خانواده شوهرم اینجوری نیستن

اصلا اين رفتارشون خيلى زشت بود وقتى وارد خونه شدم هركسى خودشو سرگرم يه كارى كرد و نگاه به من نميكردن تازه تبريك هم نگفتن واقعا هنگ كرده بودم خوشحاليم يادم رفت

اصلا اين رفتارشون خيلى زشت بود وقتى وارد خونه شدم هركسى خودشو سرگرم يه كارى كرد و نگاه به من نميكردن ...

عزیزم... 

دختر نعمته واقعا 

پسر هم رحمته

هر دوشون خوبه آدم داشته باشه ولی نه این که برا یکیش ناشکری کنی... 

عزیزم...  دختر نعمته واقعا  پسر هم رحمته هر دوشون خوبه آدم داشته باشه ولی نه این که برا ...

بخدا من هردوشو دوست دارم دختر بخاطر لباساى ناز و تومويى هاى خوشكلش پسر هم بخاطر فيس مردونش اما اصلا نذاشتن خوشحالى دخترمو بكنم خواهرم بهم گفت دروغ نگو بچت دختر نيست گفتم بخدا دختره يهو سرش انداخت پايين گفت طورى نيست بريم خونه...حتى نكرد يه تبريك بهم بگه بعدم مگه دختر چشه كه ميگه طورى نيست😏بخدا قسم ميخواستم بعد زايمانم يك ماه خونه بابام بمونم كار ياد بگيرم اما حالا از بيمارستان يكراست ميرم خونه خودم با اين رفتاراى زشتشون اصلا دل خوشى ازشون ندارم الان همون خواهرم التماس ميكنه بعد زايمانت بمون منم گفتم نه با شوهرم برميگردم شهرمون شما كه پسر دوستيد بشينيد تا ديگران واستون پسر بيارن دختر كه اخِ😏😏

بخدا من هردوشو دوست دارم دختر بخاطر لباساى ناز و تومويى هاى خوشكلش پسر هم بخاطر فيس مردونش اما ...

بعضی از فامیل های شوهرم میگفتن حالا عیب نداره که دختره خودتونو ناراحت نکنین!!!  اونقدر حرص میخوردم  جوابشون هم میدادم که مگه دختر چشه چرا باید ناراحت بشم!!!