2777
2789

سلام دوستان من از روز چهارده پریودیم روزی دوتا دوفاستون مصرف کردم و کامل مصرف کردم بعد از چهارم این ماه قطع کردم میخواستم بدونم چقدر طول میکشه پریود بشم این ماه،ماه اولمه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

منم خوردم . یادمه دکترم گفت تا ۹۹درصد حامله میشن و بیشتر از دوماه نمیشه خورد . و من در کمال ناباوری همون ماه اول باردار شدم .عجله نکن برا پریودی 

من ۵ روز بعد از موعدم آز دادم . مثبت بود . ان شالله شما هم زودی باردار میشی

منم خوردم . یادمه دکترم گفت تا ۹۹درصد حامله میشن و بیشتر از دوماه نمیشه خورد . و من در کمال ناباوری ...

وای چه خوب منم دلم خیلی روشنه انشاالله منم حاجت میگیرم پس بوده کسی که با یک ماه استفاده هم باردار بشه شما خیلی اضافه وزن داشتی خیلی کم کردی؟

وای چه خوب منم دلم خیلی روشنه انشاالله منم حاجت میگیرم پس بوده کسی که با یک ماه استفاده هم باردار بش ...

آره کم کردم . ولی بازم ۷ کیلو اضافه داشتم .جالبه من اون ماه نتونستم بدرستی نزدیکی داشته باشم و اون وقتایی که دکترم گفت.برا همین فکر کردم باردار نیستم و خیلی پیاده روی داشتم .ولی یهو عافلگیر شدم 😍

آره کم کردم . ولی بازم ۷ کیلو اضافه داشتم .جالبه من اون ماه نتونستم بدرستی نزدیکی داشته باشم و اون و ...

چه عالی بهم خیلی امید دادی ممنونم ازت خداخیرت بده

شما دوفاتسون مصرف کردید جنسیت بچه تون چی شد

پسره عزیزم 

یادمه دکتر گفت دوفاستون اگر سلول تخم تشکیل بشه محکم نگهش میداره دیواره رحم که از بین نره .البته بعد بارداری هم با وجود اینکه مشکلی نداشتم شیاف پروژسترون میدادن