2777
2789
عنوان

بچه اینجا پزشک داریم ایا

114 بازدید | 12 پست

میشه اگه هستین بگین لطفاً ؟

نیاز به یه مشاوره دارم ولی هزینه ی ویزیت ندارم ..

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی واقعا بخدا من کسیو قضاوت نمی‌کنم ولی این روزا خیلی ها میان میگن دانشجو پزشکی هستیم 😐🤣 نصف مملکت اینجا دانشجو پزشکی دارن

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

بگو عزیزم تا جایی که بلد باشم جواب میدم.

ممنونم قربونت برم

عزیزم من فشار مغز داشتم حدود ۸ ۹ ماه پیش بعد استازولامید و فروزماید مصرف میکردم الان فروزماید پزشکم گفت قطع کنم چون دیگه مشکلی ندارم

ولی الان چون خیلییییی خسته م همش و باید درس بخونم و تمرکزم بیشتر بشه میخوام ببینم قرص رودیولا تداخل نداره با قرص خودم؟

و مناسبه بخورم؟

جدی واقعا بخدا من کسیو قضاوت نمی‌کنم ولی این روزا خیلی ها میان میگن دانشجو پزشکی هستیم 😐🤣 نصف مملک ...

منم خیلی میبینم واقعا اینجا🙂

ممنونم قربونت برمعزیزم من فشار مغز داشتم حدود ۸ ۹ ماه پیش بعد استازولامید و فروزماید مصرف میکردم الا ...

پس میخوای بدونی استازولامید با رودیولا تداخل داره یا نه؟ 

واکنشی که این دو دارو در کنار هم دارن اینه که رودیولا اثر استازولامید تو کاهش فشار رو بیشتر میکنه. 

بنابراین ممکنه فشارت بیفته و خدای نکرده از هوش بری. اگه میخوای همزمان استفادشون کنی بهتره تو خ‌نه دستگاه فشار داشته باشی و مرتب فشارتو چک کنی. 

Involuntary night owl, here for tea

ممنونم قربونت برمعزیزم من فشار مغز داشتم حدود ۸ ۹ ماه پیش بعد استازولامید و فروزماید مصرف میکردم الا ...

این سوال تخصصیه حتما باید متخصص مغز و اعصاب جوابتو بده

رودیولا هم یه مکمل هست که تحقیقاتی زیادی شاید روش انجام نشده باشه 

ولی چون سودوتومور سربری داری بهتره داروهای مختلف بدون تظر متخصص خودت استفاده نکنی

پس میخوای بدونی استازولامید با رودیولا تداخل داره یا نه؟ واکنشی که این دو دارو در کنار هم دارن اینه ...

خیلی ممنونم عزیزم چشم 🫂❤️❤️❤️❤️

خیلی لطف کردی قشنگم

این سوال تخصصیه حتما باید متخصص مغز و اعصاب جوابتو بدهرودیولا هم یه مکمل هست که تحقیقاتی زیادی شاید ...

دست گلت درد نکنه خیلی ممنونم 

چشم پس صبر میکنم پزشکم بیاد ازش بپرسم 

خیلی لطف کردین

خیز ببینین