2777
2789
عنوان

توروخدا فحش بد بیراه نگین بقران دست خودم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4019 بازدید | 175 پست
بقران منم از این وضعیتم خیلی بدم میاد  منم نمیخواستم اینطوری بشه

نمیدونم ولاهرچی به سرمون میاد بخاطر دلمونه

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی می گن سن پایین ازدواج نکنین برای همین  . چقدر مراجعه کننده داریم که میخواهن از هم جدا بشن ...

فقط ازدواج سنتی چه ربطی بهش داشت ؟😕

اونوقت دکتر بهترین سن ازدواجش ۲۰ تا۲۵ و پسر۲۵ تا۳۰ این رو روانشناس هامیگن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ن ۱۸ سالمه زود ازدواج کردم

عیب نداره ماهم ۱۸سالگی هر روز عاشق میشدیم....زود ازدواج میکنید همینه...هنوز ب بلوع احساسی نرسیدی

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
فقط ازدواج سنتی چه ربطی بهش داشت ؟😕 اونوقت دکتر بهترین سن ازدواجش ۲۰ تا۲۵ و پسر۲۵ تا۳۰ این رو روان ...

*دختر

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
اونم زیاد به تو توجه میکنه؟؟؟؟؟؟

نه ولی باهام میگه میخنده این زیاد خندیدنش با من بدجوری عذاب میده وقتی هم نمیخوام باهاش بحرفم مادرشوهر میگه

چرا زیاد با بردار شوهرت حرف نمیزنی چیزی شده از چی ناراحتی این حرفا 

فقط ازدواج سنتی چه ربطی بهش داشت ؟😕 اونوقت دکتر بهترین سن ازدواجش ۲۰ تا۲۵ و پسر۲۵ تا۳۰ این رو روان ...

وقتی تو سن کم ازدواج کنی و از رو عشق علاقه نباشه تو یه سنی این هیجاناتات داره که بروز می کنی، من مخالف ازدواج سنتی نیستم اما کسی که عاشق بشه و ازدواج کنه حتی تو سن پایین درصدش خیلی کم تر که این نمونه مشکلات به وجود بیاد، البته من مراجعه کننده هم داشتم که سن پایین عاشق شده ازدواج کرده اما به اون دوره سنی که مرسیده به همسرش خیانت کرده. در رابطه با سن ازدواج 25سال به بالا معقول تره و این که بنده خودمم روانشناسم

چرا همتون تیکه میندازین ی جوری صحبت میکنیم ک انگار خودتون هیچوقت پاتون نلغزیده بنده خدا داره میگه ک ...

بقران نمیخوام زندگیم نابود بشه ولی دلمم اذیتم میکنه بعضی موقع ها یواشکی گریه میکنم شوهرم میگه چرا گریه میکنی میگم دلم برا خونوادم تنگ شده آخه خونوادم ازم دورن من ی شهر دیگه ام اونا ی شهر دیگه

وقتی تو سن کم ازدواج کنی و از رو عشق علاقه نباشه تو یه سنی این هیجاناتات داره که بروز می کنی، من مخا ...

اره من دوس نداشتم ازدواج کنم ولی مادرم باعث شد 

اینا عشق نیست هوس هم نیست فقط یه سری جنگ حس هاست جدی شون نگیر اینا اقتضای همین سن و سالهاست تا روح به ثبات برسه واقعا باید این دوره ها بگذرن و ازدواج صورت بگیره  ... هر وقت به یادش افتادی سریع فضا و جا رو عوض کن از خدا بخواه کمکت میکنه ذکر بگو ، دکور خونه رو عوض کن ، مثلا شیرینی درست کن بگو برای شوهر خوب خودم که اون فقط برای منه و ....

اگه بخوای همه چی درست میشه 

میدونی خواهروقتی این چیزا میخونم خیلی تاسف میخورم اولابه والدینت که چرا دختربچه روتوچهارده سالگی شوهردادن بعدبه خودت تاسف میخورم چطور میتونی هرکسیو توقلبت جابدی یعنی هرکی میاد میره حیف خدابایداین زندگی وشوهرتو نسیب کسایی میکرد که قدر بدونن فقط خودتو جمع وجور کن بزن توسرت عاقل شو فردا زندگیت داغون میشه بعد حسرت میخوری دیگه فایده نداره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بقران نمیخوام زندگیم نابود بشه ولی دلمم اذیتم میکنه بعضی موقع ها یواشکی گریه میکنم شوهرم میگه چرا گر ...

اول از همه توکل کن بشین ی گوشه فکر کن با خودت و دلت ی دعوا حسابی کن ب دلت بگو اگه شوهرم همچین حسی ب خواهرم داشت چه حالی بودم اینو هی ب خودت گوش زد کن ایشالله خدا هم کمکت میکنه

میدونی خواهروقتی این چیزا میخونم خیلی تاسف میخورم اولابه والدینت که چرا دختربچه روتوچهارده سالگی شوه ...

منم ب خودم تاسف میخورم من لیاقت شوهرم ندارم ولی چیکار کنم هی از خدا کمک میخوام هی میگم من باید شوهرم دوس داشته باشم زندگیمو دوس داشته باشم ولی بازم نمیتونم قانع کنم خودمو من از وضعیت چندشم میشه ی وقتایی دیگه خودمو نمی شناسم