2777
2789

سلام من شمارو نمی شناسم و شما هم منو ولی خیلی دارم عذاب میکشم دست خودم نیست هرکاری میکنم نمیتونم از دلم دربیارمش این اواخرا هم دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم من ۴ سال ک ازدواج کردم خیلی هم خوشبختم شوهرمم خیلی خیلی خوبه ولی نمیدونم چه مرگم شد ک الان ی سال ک عاشق برادر شوهرم‌شدم به قرآن خودمم از خودم چندشم میشه بعضی وقت ها میگم من لیاقت این زندگی این شوهر و این دنیارو ندارم خودکشی میزنه ب سرم من چیکار کنم نمیتونم خودمو کنترل کنم هر دیقه قلبم پیش برادر شوهرمه  هر چ قدر هم سعی میکنم ازش دوری کنم ولی نمیشه بازم دلم عذابم میده فحش بد بیراه نگین منم از وضعیت خوشم نمیاد ب جان مادرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم کاری نداره جلویه خودشو بگیره کافیه که بخواد 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

خودت فکر میکنی چیکار کنی بهتره؟

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا