2777
2789

بارها گفتن که در این شرایط اگر جریمه شدین مدارک پزشکی یا فاکتور درمانگاه و بیمارستان رو که نشون میده چه ساعتی اونجا بودین رو ببرین راهنمایی رانندگی، جریمه رو میبخشن

حالا این گفتن مثل بقیه گفته ها شون الکیه یا واقعی، نمیدونم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتی اگه جریمه هم کنن ولی بعد برین فرمانداری و قضیه رو بگین حل میشه شوهر من اکثر روزا شهرستان های مجاور جلسه داره میره از فرمانداری شهرمون برگ تردد میگیره

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!

هر دکتری که بری هم اگه نامه یا دفترچه ببری که نشون بوده اون ساعت دکتر بودی(دکتر بنویس توی دفترچه) باز قبوله

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

اسنپ،تپسی...منظور از منع تردد خارج شهر هست مثلا خود تهران باشی اگه خارج بشی بسمت اسلامشهر پرند شهریار دوربین عکس مینداز و جریمه میشی ،ولی داخل تهران نه من که اینجوری میدونم 

من ۳ نصفه شب حالم بد شد مجبور شدم ۲ شب پشت سر هم برم بیمارستان خب تو اون شرایط اسنپ و تاکسی از کجا گیر بیاریم 

نمیدونم دوربین زده یا نه از همسرم ک پرسیدم گفت مهم نیست 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
طفلک 😆

شوهرش بچه رو ب دنیا اورده بود😂😂😂وای خدا طفلی چقد درد کشیده

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍