2777
2789
ببین اینا همش تله برای پوله الکی مثلا امار مرگ و میر اومده پایین در حالی که ملت مثل قبل تو مترو بازا ...

بخدا همه تو خیابونان زورم میاد منی که کارم واجبه پول جریمه بدم

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیمارستانم خصوصی بود چرا خر تو خر؟ راجب زایمان فیزیولوژیک تحقیق کنید خب

میدونم فیزیولوژیک چیه ولی دیگه نه اینکه هیچ کاری برات نکنن پس چرا رفتی خصوصی پول دادی همه زحمتا که با خودت بوده

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بخدا همه تو خیابونان زورم میاد منی که کارم واجبه پول جریمه بدم

اگه مثلا ادم مریض شه خدای نکرده و اژانس بگیره بره چطوری برگرده ؟؟اورژانس هم درمانگاه که نمیبره میبره بیمارستان دولتی که منبع کروناس 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
میدونم فیزیولوژیک چیه ولی دیگه نه اینکه هیچ کاری برات نکنن پس چرا رفتی خصوصی پول دادی همه زحمتا که ب ...

عزیزم بعضی امکانات داشت مثل وان و آب گرم و توپ زایمان و اینجور چیزا

ولی کلا تو زایمان طبیعی فیزیولوژیک دخالت پزشکی کمه

تو زایمان طبیعی معمولی هم فوقش یه آمپول فشار میزنن و برش پرینه 

که تو زایمان دومی ها اون برش هم نمیزنن

و اکثرا نیازی ب امپول فشار نیست

عزیزم بعضی امکانات داشت مثل وان و آب گرم و توپ زایمان و اینجور چیزا ولی کلا تو زایمان طبیعی فیزیولو ...

منم دوتا زایمان داشتم  طبیعی اما پرینه رو برش زد دکترم من مهدیه رفتم اتاق زایمانش واقعا عالیه شما کدوم بیمارستان بودید ؟

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃
حالا گیرمونم میارن ۲۰۰ تومن که هیچی چوب تو استینمون میکنن😅😅

همسرم میگه اگه جریمه کنن براتون اس ام اس میاد بعد باید برین پلیس راهور اونجا جریمه را حذف کنن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
همون پلیس +۱۰؟

نه

اداره راهنمایی رانندگی

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری