2777
2789
والبته بنده ک همیشه تاساعت نه دکتر هستم😁

الان هفته دیگه ام ار ای دارم ساعت ۷شب نوبتمه ۲ساعتم علافم تو این بی پولی و بدبختی و هزینه سنگین ام ار ای جریمه هم باید بدم  تو کلشو بجای عقل کاه و  یونجه گذاشتن

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟

اره

خیالت راحت

فقط دیر نرین دنبال رفع جریمه 

فردا پس فرداش برین

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
ممنون عزیزم ام ار ای شلوغه بد وقت میدن الان ۱۰روزه تو نوبتم تایم نوبتمم بده 

باز از همسرم میپرسم بهت میگم

فعلا خوابه🥴

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
ماشالا چه خوش زا بوده بعضیا ۵،۶ ساعت تا یه روزم دردشون میکشع

آره خیلی جالب بود برام

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍