2777
2789
عنوان

عاشق خواننده

7593 بازدید | 107 پست

حدود دو سال پیش صدای خواننده ای رو شنیدم بعد پیگیرش شدم تا دیدمش به چهرش هم علاقمند شدم. این علاقه روز به روز بیشتر میشد و من کنسرتاش هم میرفتم و اونجا میدیدمش از نزدیک و بدتر و بدتر شیفته اش شدم . حتی براش فن پیج زدم !

خلاصه اینکه این خواننده و مسائل و حواشی اون بشدت زندگی منو تحت تاثیر قرار داده تا حدی که وقتی پست منو لایک نکنه یا بهم بی توجهی کنه تا چند روز افسرده میشم

میدونم این حس و رفتار طبیعی نیست و بعبارتی باید خجالت بکشم!!! چون بچه هم نیستم تقریبا همسن خود خواننده ام !

و میدونم که اون خواننده هم وظیفه ای در قبال من نداره . فقط خسته شدم دیگه

دنبال یه راه رهایی هستم تا دیگه بهش فکر نکنم من دیوانه وار عاشقشم نمیدونم چکار کنم دارم عذاب میکشم شب و روز پیگیرشم و زندگیمو ازم گرفته

اسمشو نمیگم لطفا نپرسید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی هست؟😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من دلم بارونو خاس بارون دلم خاس؟؟

این رو شادمهر نخونده؟🤔

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)