2777
2789
عنوان

کیا شوهر بد دل دارن

1470 بازدید | 87 پست

کیا شوهر بددل دارن چطوری باهاش کنار میاین شوهر من ک از موقه کرونا تو خونه نشسته ففط منو کنترل میکنه ن میزاره برم جایی ن باشگاه فقط میگه با خودم باید بری بیای واقها خسته شدم منم به ارامش نیاز دارم داره نزدیک ۴۰ سالم میشه دیگه کی میتونم ازادانه برم بیرون قدم بزنم خرید کنم همه اینا عقده شده برام حتی وقتی میرم خونه مادرم میرم تو اتاق صدام میزنه باید جلو جشمش باشم واقعا خسته شدم امروز میگم با دخترت وقت بزار میگه وقت بزارم با اون ک تو هر غلطی میخای بکنی و باهر کی میخای چت کنی درضمن بگم هیچی تاحالا ازم ندیده ک بخاطر اون بخاد بددل بشه از طرفیم اخلاق خوبی نداره بگی عاشقمه ک این کارارو میکنه انگار خدا فقط یه نگهبان واسم استخدام کرده نبظر شما من چیکار کنم دارم خفه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینحوری پزشک قانونی ام هفت بار برده تهمت میزنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم